Pinokio, to nema mnogo veze sa zivotom. Danas se prave uglavnom "buckurisi" od 1000 nota a ljubicica bi bila samo jedna od nota, cesto ne bas zapazena. Evo gledam spisak po tome, ispada da su Paris od YSL ili Fidji od Gi Laroche, ne znam kako parfemi sa ljubicicom, a ono costa ruza a kod ovog drugog mimoza, uglavnom zuto cvece u svakom slucaju.
Nisu vise parfemi ako sto su bili, sa tom jednom glavnom upecatljivom notom, nego sve i svasta smuckano, a i meni je trebalo neko vreme dok shvatim da su note sa tog sajta ustvari sasvim individualne, a cesto i nepostojece.
I ja volim ljubicicu, narocito zumbul ali nazalost nema mnogo parfema sa tom jasnom notom.
Probaj sa Eclat D'Arpege Lanvin ima neznu notu ljubicice ili ako volis malo jace i da nisu skupi, onda Revlon Charlie Red ako ga nadjes u Liliju samo ne traje dugo, ali ih prvo pomirisi, jer tebi i meni ne mora da mirise isto, a takodje meni na ljubicicu mada i na zumbul ujedno mirise onaj Al Rehab Balkis iako ni on ne traje predugo ali je barem jak i klasican miris.