- Poruka
- 127.954
kako znamo kad smo originalni a kad kopiramo ponasanje drugih?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To sva deca rade dok odrastaju. Kopiraju oca ili majku uglavnom. Ali to je na podsvesnom nivou, izvan tvoje želje da kopiraš. Nisi konkretno odlučio: E, sad hoću i ja da budem kao on, da imam takvu frizuru.ali mozda podsvesno radis ono sta si video kod drugih?
To je istina. Ja sam na sebi primetio šablone ponašanja koje ima i moj otac. Nesvesno to radim, ali uhvatim sebe u tim obrascima.to je tacno
oduvek sam govorio da su deca kopije roditelja i da pricaju ono sta cuju u kuci...tako najlakse mozes videti misljenje roditelja o svemu![]()
Moguće je biti originalan ako si umetnik. Oni imaju dosta imaginacije i stvaraju raznovrsnu umetnost. Štaviše, postoje nove grane umetnosti koje nisu postojale. Čovek je vrlo kreativno biće i uvek će neko stvoriti nešto novo. Posebno umetnici.Cemu poenta biti orginalan ili kopija nekome. Kao formirana licnost to nije moguce izvesti, klinci su ti koji imaju idole i streme ka kopijama i kopiraju. kopija je kič.
Sta orginalno?da li mozes originalno da kopiras?
Premotaj film skroz na početak. Neko je morao da počne sa umetnošču i upravo taj neko je originalan. A kasnije su iznikle nove umetnosti. A kako je to bilo nekada davno, nisu imali internet da kopiraju, nego je to bila umetnost svojevrsna tom umetniku, a kasnije regionu.Tada je vec pozeljno. Ali kazem da kod umetnika / bilo koje branše to se stvori rodi samo za sebe i izdvoji istog iz beskonacno istih ili slicnih klonova.
kako znamo kad smo originalni a kad kopiramo ponasanje drugih?
Da ali jedan je Klimt, Goja Nagornov. Svi probaju da kopiraju hm, ali opet se vracamPremotaj film skroz na početak. Neko je morao da počne sa umetnošču i upravo taj neko je originalan. A kasnije su iznikle nove umetnosti. A kako je to bilo nekada davno, nisu imali internet da kopiraju, nego je to bila umetnost svojevrsna tom umetniku, a kasnije regionu.
Primera radi, postoji ovakva vrsta umetnosti:
![]()
![]()
Prosto ćaskamo o tome. Ja uviđam da postoje originalni ljudi. Malo ih je, svakako, ali ih ima.Ne, svako kopija je kič.
Da ali jedan je Klimt, Goja Nagornov. Svi probaju da kopiraju hm, ali opet se vracam
na pocetak "cemu to".Orginal uvek to.
Postoje originalne kopije gde se unosi licno i tako deformise original sto je danas cak pristojno.da li mozes originalno da kopiras?
Mogu, 15 godina za falsifikovanjeda li mozes originalno da kopiras?