Копакабана

gost 313363

Poznat
Poruka
7.178
Сад ми паде нешто на памет.. Ствар је о етикетама.. Људи као људи не могу да схвате када неко готиви нешто што они не разумеју, па онда да не би лупали главу они га сами сместе у неку ограду, и као "е сад је ок".. Ево на другој теми се прича о томе старији тип млађа риба и обрнуто, и сад то су као комплекси.. Па се сетих једне изјаве "сваки тип који вози велика кола, неке џипове и то, углавном има мали ку*ац", као ето он има комплекс мале каре па купује велика кола итд итд.. Па ме занима да нисте размислили некад можда у правцу да неко то ради зато што му то прија, без неке позадине? И да ли ви имате тако неки хит закључак као тај за кола?

pa i meni lepe etiketu da iam mali ****** zato što vežbam u teretani a meni qurchina ko u magarca te me zambole ista šta će majmun da veli, mene ženske interesuju ionako :lol:

Ето и то нпр, иде у теретану и одма је глуп, има мали ку*ац.. Ово и оно.. Као да не можеш да идеш у теретану зато што хоћеш да имаш адут више, као да је то једини адут који имају људи који воде рачуна о себи

Сад ми паде нешто на памет.. Ствар је о етикетама.. Људи као људи не могу да схвате када неко готиви нешто што они не разумеју, па онда да не би лупали главу они га сами сместе у неку ограду, и као "е сад је ок".. Ево на другој теми се прича о томе старији тип млађа риба и обрнуто, и сад то су као комплекси.. Па се сетих једне изјаве "сваки тип који вози велика кола, неке џипове и то, углавном има мали ку*ац", као ето он има комплекс мале каре па купује велика кола итд итд.. Па ме занима да нисте размислили некад можда у правцу да неко то ради зато што му то прија, без неке позадине? И да ли ви имате тако неки хит закључак као тај за кола?

I ti Plja galamis na musko-zensku ljubav :D

Mislim kako je svako ko vozi besan džip prvio verovatno oči isplakao što neki tamo pričaju o njemu tako i tako :lol: Ili kad debeljko kaže "****** ti to vežbanje, ja volim da uživam u hrani, znam da živim, a taj....". Yeah buddy, whatever gets you through the day :lol: Pas laje...

Како знаш да то за џипчине није тачно?: )
Ја то неколико пута чух од дјевојака... мада је мени ту интересантна сама идеја куповине теренца за градску вожњу... треба се попети на сва та београдска Брда: )

Како знаш да то за џипчине није тачно?: )
Ја то неколико пута чух од дјевојака... мада је мени ту интересантна сама идеја куповине теренца за градску вожњу... треба се попети на сва та београдска Брда: )

Тако што ортак вози џипа, а тако што је је*ао пола краја и што није тајна

To ti je kao ona klasicna stvar sto pricaju za bogate da su bogati ali nesrecni, da bi takvom pricom ohladili siromasne i dali im neku utehu.
Nesrecni malo sutra. Daj milione dedi, pa da vidis ko je srecan i zadovoljan.

To ti je ono tjesenje samog sebe, vidi kakav auto ... ma sigurno ima malu kitu.

najjače tako u onoj seriji kalifornikacija ili kako se već zvaše ono gowno neofeminističke propagande, kad molder kupi novog poršea a ćerka od trines godina ga napadne ijao ćale ti si u midlajf krajsisu gle kupio si kola koja čak i liče na qurchinu

jebte oće čovek brza kola, sjaši idiote :rotf:

najjače tako u onoj seriji kalifornikacija ili kako se već zvaše ono gowno neofeminističke propagande, kad molder kupi novog poršea a ćerka od trines godina ga napadne ijao ćale ti si u midlajf krajsisu gle kupio si kola koja čak i liče na qurchinu

jebte oće čovek brza kola, sjaši idiote :rotf:

znam da je stalno vozao onoga sa polupanim farom. Bilo je dobrih fazona u toj seriji mada je i nisam nesto puno pratio.

Back