Гордончице
Ističe se
- Poruka
- 2.090
Drmnete li četiri-pet kafe(ili guaranu ili nešto slično) pre seksa da budete,onako,skroz van sebe,da se,onako,gotivno tresete ki vibrator od velike količine kofeina? =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drmnete li četiri-pet kafe(ili guaranu ili nešto slično) pre seksa da budete,onako,skroz van sebe,da se,onako,gotivno tresete ki vibrator od velike količine kofeina? =)

e pa dodjavola ako ne ume on da me protrese nego da mi treba kafa za to
e pa dodjavola ako ne ume on da me protrese nego da mi treba kafa za to
=DHaaa...=D

)

aj da si rekla bilo, kruna, alkohol... al kava???![]()

pola case vina me sasvim lepo oshamuti za seks.

Stimulans katkad nema veze sa potrebom dizanja .. vec cisto iz zabave...
Malo se opustit .. nešto zera drugacije, kemija na kemiju ..
Relax i taj shit ..
Stimulans katkad nema veze sa potrebom dizanja .. vec cisto iz zabave...
Malo se opustit .. nešto zera drugacije, kemija na kemiju ..
Relax i taj shit ..
Misliš element za dojam ??
Dovoljan je relax kada si sa voljenom osobom u strastvenom zagrljaju>>> da ne detaljisem. Shvatices kada porastes

Misliš element za dojam ??
Tvoje predrasude su smišne ..
Toliko da su cak i ogranicene ..![]()