Konzumenti ..

Pa mislim sto tebi treba da dodjes tu pricat o necemu sto te nitko nije pita i meni spocitavat da sam kao fina ?! Halo ?!
Ako se vec odazivas forumasem sa rejtingom , sto se ides tu spoticat od moje teme koje ti ne sjedaju ?!
Dosadno ? Zaobidji lepi , okej ;)

Tvoje teme?znaci ti mislis da se ovde treba svako razgacit i navodit stoku na pojilo?ne znam o kakvom rejtingu pricas al kao da imas nekih kompleksa..mada nisi jedina ima ih ovde koji zaobilaze teme samo zato sto ih je postavio neko koga mnogo gotive..ja nisam od tih..cini mi se da tebi dobro ide rejting ne brini

.. Podsjeti me jedan forumaš sad na ovo , pa da upitam..

Da li katkad sto konzumirate uz konzumiranja partnera?

(alkohol,cannabis,il neš drugo)
Znaci ovo nije promoviranje lakih droga i alkohola da budemo jasni ..

Postovi tipa : To je smece ,kako netko to može , fuuuj ,me : NE ZANIMAJU :

Ovo drugo probala i ok mi je bilo...Sa alkoholom nikada,ne znam,nesto mi se to ne svidja...

Cula sam da se kokain koristi u te svrhe ali nisam probala.Ne treba ga usmrknuti nego posuti po intimnim delovima :)Valjda pojacava osecaj:cool:

E sad si me sjetila , ajme haha ! To je meni ucinio moj ex al mi debioza nije rekao , nako ga je ja malo oprasio , ja nista tuka nisam skuzila , ono pruzam mu oral , *** meni su se usta odrvenila ! E ma, uzas ! Pazi lika .. Jaoooo ,

Nikad nisam konzumirala alkohol.
A tek marihuanu, c, c, c.
Nikad!
Zakonom zabraniti.
Konzumente proterati.
Ili još bolje, javno izvrgnuti ruglu.

Naravno, samo ako požele sex nakon upotrebe tih đavoljih poslastica!

Jao, pa trudim se
hanghead.gif

:mrgreen:

Back