KONVERZIJA WMF >>FLASH

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skinuo sam Flash player sa neta, ali to je samo plugin za IE koji ne može da se pokrene :? Skinem ti ja za Mozzilu kad i on isto :evil: Pa šta treba da skinem (koji flash), koji može lepo da se pokrene kao program i da preko njega otvara flash animacije (*swf fajlove).
Znate ono open pa nađem...

Znači, link bi mi baš odgovarao :)

Agent Orange:
Pa Macromedia Flash ( MX,2004,879485. svejedno) Ima i alternativnih Flash programcica, ali Macromediin je tata..
STOP REPRESIJI NAD NAVIJACIMA

Zrtva represije

Ovako više ne ide. Prvo sam skinuo neki Dreamwaver ili kako već kojije bio preko 60Mb, ali to nije ti. Onda sam skinuo Macromedia Flash MX 2004 kao što si rekao koji je takođe 66Mb, ali se ispostavi da je to samo update i da mi treba već instalirani Flash pa onda da ga updatujem sa ovim. Mislim, gubim strpljenje, pošto, šta god da nađem to je update ili Dream...

Ako bi mogao direktan link do prave stvari bio bih zahvalan i uzvratio uslugu kako god mogu. :(

shone83:
Skinuo sam Flash player sa neta, ali to je samo plugin za IE koji ne može da se pokrene :? Skinem ti ja za Mozzilu kad i on isto :evil: Pa šta treba da skinem (koji flash), koji može lepo da se pokrene kao program i da preko njega otvara flash animacije (*swf fajlove).
Znate ono open pa nađem...

Znači, link bi mi baš odgovarao :)

Zoom player pro, ima ih na guglanju i cr... ,ima open i otvara te fajlove imam neke od georgijeva uleti slika ko lua pamti ih itd :lol:

@Agent Orange

Taj sam već probao. Završim ti ja sve one glupostio sa mailom, i kad treba da downladujem on mi umesto 99Mb da samo zipovani fajl od 34Kb koji naravno ne mogu da otvorim jer je kao oštećen :cry: :evil: Ali, nema veze, digao sam ruke od tog Flasha. Hvala u svakom slučaju

@drago41

Skinuo sam zoom player pro 4.03 i cr... i radi dobro. Hvala :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back