- Poruka
- 68.864
dzizus krajst djudи најлепши колац досади када се набадаш на исти
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dzizus krajst djudи најлепши колац досади када се набадаш на исти
Sve sto savet turbo udavaca za podobne muskarce pljuje na ljisu.Sta spada u nekonvencionalni?
Znaci slobodniji pristup, ruke, noge, rekviziti, poljoprivredna pomagala, ovono.Sve sto savet turbo udavaca za podobne muskarce pljuje na ljisu.
Nau ju tokingZnaci slobodniji pristup, ruke, noge, rekviziti, poljoprivredna pomagala, ovono.
Zapravo dobro pitanje, kontam da su u pitanju stvari koje izazivaju sekusalno uzbuđenje/orgazam, a ne spadaju pod PiV, klasičan analni/oralni seks.Sta spada u nekonvencionalni?
Sta pijes ribou?
Није досадан.Jel vam dosadan ili zadovoljacajuc konvencionalan seks.
Pod time mislim na:
Razgovarate, pa se opsustite, pa krene ljubljenju i mazenju, pa onda neka poza zgodna za ljubljenje i mazenje, tipa ona preko njega ili on preko nje gde mogu i dalje da se ljube, pa onda guraj vadi par poza uz varijacije tipa oral i to je to?
Najs. Mislim da sam video negde skoro gde sluze vajt rasha. Ti si znaci dizavac, kafa i zestina? Ja sam vise slatki - mai tai.vajt rašn ako ima
Mmmmmm drljacaZnaci slobodniji pristup, ruke, noge, rekviziti, poljoprivredna pomagala, ovono.
Ко не воли да се мази није мој тип
Pa ono konvencionalni je ko u lepota poroka, marama na glavu i nema ljubljenja, jer to je perverzija :>Pne volim ni konvencionalnu poljoprivredu a kamoli konvencionalni sex![]()
nije to konvencionalno nego krajnje perverznoPa ono konvencionalni je ko u lepota poroka, marama na glavu i nema ljubljenja, jer to je perverzija :>P
Ok, zadovoljan sam, kvalitetom, ali ne i kvantitetom ?Jel vam dosadan ili zadovoljacajuc konvencionalan seks.
Pod time mislim na:
Razgovarate, pa se opsustite, pa krene ljubljenju i mazenju, pa onda neka poza zgodna za ljubljenje i mazenje, tipa ona preko njega ili on preko nje gde mogu i dalje da se ljube, pa onda guraj vadi par poza uz varijacije tipa oral i to je to?
Ustini je za bradavicu i kad kaze jooj ti njoj, sta bre joj, sta joj? Jel vidis kako se ja osecam svaki put kad cekam na sledeci red. aaa biyach?Ok, zadovoljan sam, kvalitetom, ali ne i kvantitetom ?
Seks je potreba nije sport.nije to konvencionalno nego krajnje perverzno
konvencionalno je 2-3 poze pa tako isti partner 10-20-30-40 godina![]()
Moze, sve ovo moze osim oralaJel vam dosadan ili zadovoljacajuc konvencionalan seks.
Pod time mislim na:
Sto ne oral?Moze, sve ovo moze osim orala![]()
Nekako mi oral ne ide uz romantiku, bar ne ovde kod nas u vojvodiniSto ne oral?
Kod nas ovde brate ide. Pogotovu kad ga ona pruza. Samo je izvedes na pice i pustis i ona: bla bla bla moja koleginica, bla bla bla, posao, bla bla bla putopvanja, bla bla bla bivsi decko bla blaNekako mi oral ne ide uz romantiku, bar ne ovde kod nas u vojvodini![]()