Konvencionalan seks

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
68.735
Jel vam dosadan ili zadovoljacajuc konvencionalan seks.
Pod time mislim na:
Razgovarate, pa se opsustite, pa krene ljubljenju i mazenju, pa onda neka poza zgodna za ljubljenje i mazenje, tipa ona preko njega ili on preko nje gde mogu i dalje da se ljube, pa onda guraj vadi par poza uz varijacije tipa oral i to je to?

Али зар није конвенционално оно кад обоје само мало спусте панталоне, он њу отпозади, одраде то 2 - 3 минута, и завршен посо? :think:

Чак би и мени то било досадно, такав секс ми не треба. Али и ово би ми било релативно досадно. Волео бих да има пуно маштовите нежности али и игрица, хоћу и саму жену, њен додир, тело, а не просту пенетрацију. Срећа па бар има мажења што пуно волим.

Pod time mislim na:
Razgovarate, pa se opsustite, pa krene ljubljenju i mazenju, pa onda neka poza zgodna za ljubljenje i mazenje, tipa ona preko njega ili on preko nje gde mogu i dalje da se ljube, pa onda guraj vadi par poza uz varijacije tipa oral i to je to?
Pa predigra, pa konvencionalan seks. Jedino sad ako se mnogo napalis, pa samo konvencionalan. Sa prvom devojkom dok nije napunila
18 trljao sam ga o klitoris pa tako oboje svrsimo..

Kako izglada vaša praksa "konvencionalnog" seksa?
Kod mene to bude nešto tipa predigra - lubljenje, dodirivalje, love bittes - vrat/cice/pica, obostrani oral do njenog svršavanja. Kada se baš napalimo pređemo na PiV - lagana penetracija, menjanje ritma i nešto grublje pred kraj - misionarska, doggy i favorit - hook poza. Uglavnom ovo potraje satima.

Pod time mislim na:
Što nisi stavio tačku na kraju.

Kako izglada vaša praksa "konvencionalnog" seksa?
Kod mene to bude nešto tipa predigra - lubljenje, dodirivalje, love bittes - vrat/cice/pica, obostrani oral do njenog svršavanja. Kada se baš napalimo pređemo na PiV - lagana penetracija, menjanje ritma i nešto grublje pred kraj - misionarska, doggy i favorit - hook poza. Uglavnom ovo potraje satima.

jeste li vas dvoje oboje baš lepi i zgodni

pošto ne znam kako možete da se gledate satima ako niste

Back