KONVENCIJA SNSD Dodik: Ne priznajem ništa osim pobede

JankoTheGreat

Buduća legenda
Poruka
27.322
KONVENCIJA SNSD Dodik: Ne priznajem ništa osim pobede


ua1k9lLaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTVRFN01EQV8vZjZmOTE4NTg0OWEyNjIzOTg1YjdiOGIyYmMyZDkzYzkuanBnkZMCzQLkAIEAAQ
Foto: Srna

audioplayer2.png


Lider SNSD-a Milorad Dodik poručio je da SNSD neće voditi negativnu kampanju, ali da i te kako ima da pokaže šta je ostavio u prethodne četiri godine na lokalnom nivou, posebno u Banjaluci.
ADVERTISING

Ads by Teads
On je naglasio da treba biti okupljen oko Republike Srpske radi njenog očuvanja i razvoja, te da je SNSD na tom planu dao ogroman doprinos uz pomoć koalicionih partnera, piše Srpskainfo.

– Uspeli smo da Srpsku očuvamo, stabilizujemo i držimo u stanju da je možemo predati mlađim ljudima. Imamo više od 23 kandidata za načelnike i gradonačelnike mlađe od 40 godina i oko 400 onih koji su mlađi od 30 godina – rekao je Dodik na konvenciji, kojoj je prisustvovalo rukovodstvo te stranke.On je rekao da SNSD drži Srpsku ekonomski stabilnom i tokom pojave virusa korona.

– Neće biti otpuštanja i to je rezultat naše politike. Idemo na pobedu na izborima u svim lokalnim zajednicama zajedno sa koalicionim partnerima. Neće doći do izdaje naših nacionalnih interesa. Borimo se za naše društvo, za svakog čoveka i njegovu slobodu. S obrazom izlazimo na izbore, mi smo ti koji su uradili mnogo u Republici – rekao je Dodik.

On je naglasio da je njegov životini cilj neupitna i stabilna Srpska koja će pružati šansu mladima, koji će o njoj voditi računa u budućnosti i čuvati njenu slobodu.Bez SNSD Srpska bi bila u opasnosti, istakao je Dodik i dodao da to građani prepoznaju, te da je važno da građani u Banjaluci podrže kandidati SNSD-a kao i širom Srpske.

– Ne priznajem ništa osim pobede – poručio je Dodik, koji je Banjaluku naveo kao primer gde su rešili mnoge velike probleme i izgradili mnoge objekte za dobrobit svih građana.

On je zahvalio svima koji su do sada davali podršku SNSD i jačali ga, jer je to, kako je naglasio, velika snaga.


https://www.blic.rs/vesti/republika...-dodik-ne-priznajem-nista-osim-pobede/kxl30bl

Onaj ko bude glasao protiv dodare ili ce da bude bijen ili ce let s radnog mesta
 

TONOLAN

Buduća legenda
Poruka
25.324
"Dodik jedini u BiH zemlji zastupa hrvatske interese"

Evroparlamentarka iz HDZ-a Željana Zovko izjavila je da je srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik jedini koji u toj zemlji zastupa hrvatske interese.

Izvor: Tanjug ponedeljak, 21.09.2020. | 12:05

Zovko podržava politiku predsednika i premijera Hrvatske prema BiH.

U Zagrebu su, kazala je u izjavi za Hrvatski radio, počeli da uviđaju da za sagovornike moraju imati i one koji su do juče bili demonizovani. ...
----------------------------------------------------------------------------
Svaka čast Bošnjacima, spojili su nespojivo ... zavadili su se i sa Zagrebom i sa Banjalukom i sa Beogradom.

Ili su mnogo jaki ili mnogo glupi ...
 

Top