Konuzin: Priština krši međunarodna i ljudska prava

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin izjavio je danas da vlasti u Prištini zabranom ulaska na Kosovo pojedinim funkcionerima Vlade Srbije krše međunarodna, osnovna ljuda prava i tradiciju.

Konuzin je ocenio da zabrana dolaska na Kosovo i Metohiju ministru Goranu Bogdanoviću ne doprinosi podizanju autoriteta kosovskih institucija.

On je, govoreći o rešavanju kosovskog problema, rekao da ga vidi onako kako da vide Srbi. "Kada se vi Srbi odlučite kako ćete rešiti problem Kosova budite sigurni da ćemo vas mi podržatižiti", rekao je ruski ambasador nakon vidovdanske liturgije u porti manastira Gračanica.

On je objasnio da je došao na Kosovo sa brigom i nadom, i da je, kako je rekao, vrlo moguće da je došao poslednji put. "Za mene je to veoma uzbudljivo da vidim osećanja dobra koja Srbi ispoljavaju prema Rusima", rekao je Konuzin.
http://www.tanjug.rs/novosti/48592/konuzin--pristina-krsi-medjunarodna-i-ljudska-prava.htm

Мсм, стварно:roll:
докле овај мисли да се меша у унутарње ствари просербие, која је јасно потврдила изборима, брезалтернативно и по сваку цијену?
 
Ne znam da li pratiš vesti, ali prosrbija više ne postoji.

о да и те како пратим....

Николић: Приоритет је добијање датума за приступање

http://www.srbel.net/2012/06/21/nikolic-prioritet-nam-je-dobijanje-datuma-za-pristupanje-eu/
Dačić: Prioritet Srbije članstvo u EU

http://www.smedia.rs/m/vesti/vest/76667/Ivica-Dacic-EU-Prioritet-Srbije-Dacic-Prioritet-Srbije-clanstvo-u.html
 
Чедо "међународне заједнице" тзв. репубљик косова је примјер поштовања основних људских права.Чуди ме како Тачи& компани нису већ добили Нобелову награду за мир/слободу/демократију/развој цивилног друштва/...
 

Back
Top