kontur

guest 135511

Buduća legenda
Poruka
39.924
je l biste bili sa osobom koja vam ljubav objašnjava sve nekom šminkerskom terminologijom
kao recimo: ti si highlight moga života, zajedno ćemo da stvorimo lep kontur
ili: više se zacrvenim od tebe nego od blush brush-a
ili vam na kraju seksa kaže: setuj me ko puderom u prahu
zakačio si se za moje srce kao kreon za waterline

hiiiiiiiiit

je l biste bili sa osobom koja vam ljubav objašnjava sve nekom šminkerskom terminologijom

hiiiiiiiiit

nikako... ne... niposto...

Dozivljavati ljubav iznad svake umne spekulacije i svrstavanja, ne dozivljavati to kroz um ili... shvatati to kroz srce...Ona dolazi kao bujica divlje reke iz dubine mojih kvarkova, obuhvata celo moje materijalno telo...ne znam ...to su vrste ekstaza koje ne ulaze u koncepciju smrtne ljubavi koja je prisutna izmedu prosecnih parova. To su stvarno prekrasne emocije, koje nadilaze um i shvatanje uopste pojma ljubavi, izvan koncepcije na koju smo nauceni pod pojmom iste. Jednostavno to je stanje svesti, blazenstvo i ne moze se svrstati u niti jednu procitanu koncepciju ovoga zemaljskog, jednostavno morate pitati Nekoga da Vam objasni, morate to doziveti, iskusiti, isprobati i verujte mi ko jednom proba uvek ce traziti kako da dodje do te ljubavi.

Ja to znam i TO mi treba!

Poslednja izmena:
nikako... ne... niposto...

Dozivljavati ljubav iznad svake umne spekulacije i svrstavanja, ne dozivljavati to kroz um ili... shvatati to kroz srce...Ona dolazi kao bujica divlje reke iz dubine mojih kvarkova, obuhvata celo moje materijalno telo...ne znam ...to su vrste ekstaza koje ne ulaze u koncepciju smrtne ljubavi koja je prisutna izmedu prosecnih parova. To su stvarno prekrasne emocije, koje nadilaze um i shvatanje uopste pojma ljubavi, izvan koncepcije na koju smo nauceni pod pojmom iste. Jednostavno to je stanje svesti, blazenstvo i ne moze se svrstati u niti jednu procitanu koncepciju ovoga zemaljskog, jednostavno morate pitati Nekoga da Vam objasni, morate to doziveti, iskusiti, isprobati i verujte mi ko jednom proba uvek ce traziti kako da dodje do te ljubavi.

Ja to znam i TO mi treba!

i ja, ali dočekati to..

hiiiiiiiiit
Boze sacuvaj, ne :)

pa zabavljala bih se, što da ne. inače bih probala sa ženom samo iz radoznalosti, ali to u nekom drugom lepšem vremenu i dalekoj egzotičnoj zemlji sa totalnom neznankom medju totalnim neznancima, mislim da bi mogle da se uznemo i na patosu plesnog podijuma,a svuda oko nas ljudi, mada to više u nekoj zabačenoj zemlji trećeg sveta gde nisu aktuelni fotoaparati pa da nas neko ne ovekoveči

hiiiiiiiiit

Ako mi je žena engleskinja i slabije priča srpski, of kors da bih bio s njom

hiiiiiiiiit

Hit keve mi..svaka je lujka na svoj nacin tako da za promenu extra bi mi legla neka taka

Back