Kontroverzni europski biznismen Cume, covek kome je u Srbiji sve dozvoljeno

RoccoS

Veoma poznat
Poruka
11.405
Ivana Buha: Ljubiša me je šamarao pred ocem, a naša ćerka je gledala

Vuk Z. Cvijić | 28. 02. 2011. - 00:02h | Foto: S. Maričić | Komentara: 105

“Ljubiša Buha Čume počeo je da me vređa da bi u jednom momentu dohvatio nož i zatim mi prišao i levom rukom me uhvatio za vrat kao da će da me udavi, a desnom u kojoj je držao nož mahao mi je ispred lica da bi ga u jednom trenutku naslonio na moje grlo. Ne gledajući da li se iza njega nalazi naše dete, nož je bacio preko glave, a on je pao na dete”, ispričala je Ivana Buha (31), supruga prvog srpskog svedoka saradnika, u policiji 3. februara 2011, saznaje ekskluzivno “Blic”.

Ona je sama došla u policijsku stanicu Palilule da prijavi supruga Ljubišu Buhu (47) za nasilje u porodici koje, prema njenim rečima, traje od kada su se upoznali, pre šest godina.


- Od prvih dana naše veze Ljubiša je počeo sa psihofizičkim maltretiranjem, ne birajući ni mesto ni vreme, ni pred kim će da me izvređa ili izudara. Zbog konstantnog maltretiranja sam angažovala privatnog neuropsihijatra Đ. B., koji je dolazio dva puta mesečno kod nas u kuću - ispričala je Ivana Buha u policiji. Prema njenim rečima, Buha se protivio tome i nije dozvoljavao da sama ide na terapije, već je i on prisustvovao seansi, vređajući i nju i doktora, nazivajući ga neznalicom. Nakon četiri meseca zabranio je terapije sa neuropsihijatrom, koji joj je rekao da se njeno stanje neće promeniti ako suprug nastavi da je maltretira i bije.

- Ljubiša mi nije dozvoljavao da idem iz kuće posle batina, znao je da me zaključa u sobu na par dana. U više navrata sam pokušavala da razgovaram i kažem kako ne mogu više da izdržim takav način života. Kad sam pokušavala da odem od njega, sprečavao me je batinama i pretnjama - rekla je Ivana Buha na saslušanju i opisala incident iz jula 2010, kada je pozvala oca da je odvede iz kompleksa “Kotobanja” u porodičnu kuću u Ulici Višnjički venac.


- Po dolasku mog oca počela sam da pakujem stvari, a kada je Ljubiša video, šutnuo je torbu sa stvarima, a zatim je mene gurnuo niz stepenice, gde sam udarila glavom u radijator i raskrvavila je na temenu. Moj otac je sve to gledao i zbog besa i nemoći udarao je glavom u vrata terase, a zatim sišao na donji sprat kuće. Ljubiša me je zatim uhvatio za kosu i odvukao u kupatilo gde je nastavio da me bije. Vrištala sam i zvala oca u pomoć, ali on nije smeo da dođe - pričala je Ivana Buha, koja je potom otišla sa ocem, ali je Buha došao za njima i pretio im.


Ona je ispričala u policiji da ju je Buha pretukao rukama i nogama po celom telu pet dana pre njihovog venčanja, 23. oktobra 2010, nakon čega je ona ponovo otišla kod roditelja. I tada je, kaže, njen suprug dolazio svakodnevno i pretio im da će ih sve pobiti ako se ona ne vrati. Ivana je navela da se vratila dan uoči venčanja jer joj je rekao da će se promeniti i da treba da prirede svadbu jer su već pozvali goste. Tvrdi da je u tom periodu na njen poziv do kuće njenih roditelja došla i patrola policije i uputila je kako da podnese krivičnu prijavu, što ona nije učinila.


U palilulskoj stanici je navela da se za poslednja tri meseca, do 3. februara, u dva navrata vraćala kod roditelja jer ju je Buha tukao, a poslednji put četiri dana pre nego što je došla u policiju.


Opisujući tada poslednji incident, ispričala je da im je trogodišnja ćerka bila bolesna i da je Buha odbijao da donese zdravstvenu knjižicu. Ona je pozvala lekare privatne klinike “Belmedik”, koji su došli u kuću njenih roditelja, ali je tada upao Buha, počeo da ih vređa i naredio im da izađu napolje. Poslednjeg dana kada je prijavila maltretiranje Buha je došao sa doktorom V. B. i naredio njenom ocu da ode u apoteku. Zatim je, tvrdi ona, izazvao incident, bacivši preko ramena nož koji je pao na devojčicu.


- Doktor je sklonio nož sa deteta, a mene je Ljubiša gurnuo u fotelju da bi mi zatim desnom šakom opalio šamar od koga mi još zuji u glavi. Posle sam sela u fotelju da bih nakon par minuta, uz izgovor da idem u toalet, pozvala policiju - objasnila je Ivana Buha.


- Konstantno trpim psihofizičko maltretiranje, moji roditelji i brat takođe. Osećam se ugroženo, a strahujem i za život mojih roditelja. Ne želim da se vratim u zajednicu sa Ljubišom i smatram da ničim nisam zaslužila niti izazvala ovakvo njegovo ponašanje - ispričala je ona inspektorima.


Lekari su joj konstatovali krv u nosu i ogrebotine na licu, a sledećeg dana nakon što je saslušan njen suprug ponovila je policiji da je njena prethodna izjava potpuno istinita i da ostaje pri njoj, ali i da ne želi krivično da goni supruga. Tužilaštvo je preuzelo gonjenje po službenoj dužnosti, a Ivana se nedavno pojavila sa suprugom na promociji svog muzičkog albuma.

Buha: Sve je izmislila zbog ljubomore
Ljubiša Buha je na saslušanju u policiji, 4. februara, negirao sve incidente pojedinačno, tvrdeći da je njegova žena “samo ljubomorna” i da “njeni navodi nisu istiniti”. “Pravio sam svoju suprugu ljubomornom jer sam joj rekao da ću njen auto dati novoj devojci pošto je s tim dovodim do ludila, a ona ne zna za sebe koliko je ljubomorna. To je velika obostrana ljubav, a Ivana je ljubomorna i šta god da joj kažem za neku drugu ženu, ona poludi od ljubomore”, tvrdio je Buha i zaključio: “Moja žena je spremna na sve da me zadrži.”

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/23...-je-samarao-pred-ocem-a-nasa-cerka-je-gledala
 
Pa nije ni čudo kada mu je prethodna supriga Ljilja radila o glavi sa konkurentskim klanom ,što je sada malo nepovreljiv . :mrgreen: Trebalo bi tog Čumeta i onog Jerkovića najuriti iz Srbije , ako su već zaštićeni svedoci nek idu negde na Borneo ili u neku rusku vukojebinu pa nek tamo sede u ilegali , a ne da ovde glume kauboje o državnom trošku i da im niko ništa ne može .
 
Чуме је Тадићев лични криминалац,шеф за подземље у ДС.
Што се тиче ове гуске удате за њега није ми је жао као ни свих сличних које се удају или продају за криминалце по Србији.

Гуска је наравно небитна али ми се увек упали црвено светло кад новине почну да истичу и да нас подсећају на ове ликове и њихова дела.....?
 
Океј, то стоји, али смешан ти је претходни пост до бола...
Не бих рекао.Чуме је криминалац истог ранга као Шиптар или Кум и идиоти на власти су требали да га сахране поред њих док је било време а не да од њега направе тајкуна,градитеља путева,купца немерљивих хектара пољопривредних и индустријских парцела,трговца и ко зна чега још.То није могао да постане без Тадића и врха ДС.
 
valjda će i njega jednom stiči nečiji metak.

red je.

Nadam se da ce Cume da pozivi sto godina i da ce toj curki sve koske da polomi..:) Sad se kao kaje a znala je ko je on i sta je .Nego sponzorusa je bila alava na lovu i komfor e pa sad je red da to ispasta do kraja zivota.Bravo cume delijo samo udri i ne zali.
 
Jel mu ovo zena?

u zemlji gde dokazani kriminalci i ubice, pod imenom zasticeni svedoci vode biznis, slobodno setaju gde hoce sa telohraniteljima (koji su mahom policajci), a njihove zene, rodjaci i prijatelji snimaju ploce, filmove, bave se politikom itd itd, ljudima ne preostaje nista drugo da ili odu iz zemlje ili da naprave revoluciju i lustraciju!
 
Чуме је Тадићев лични криминалац,шеф за подземље у ДС.
Што се тиче ове гуске удате за њега није ми је жао као ни свих сличних које се удају или продају за криминалце по Србији.

i ja sam tako cuo
 
Не бих рекао.Чуме је криминалац истог ранга као Шиптар или Кум и идиоти на власти су требали да га сахране поред њих док је било време а не да од њега направе тајкуна,градитеља путева,купца немерљивих хектара пољопривредних и индустријских парцела,трговца и ко зна чега још.То није могао да постане без Тадића и врха ДС.

upravo tako.

svaka DS vlast ima svoju mafiju za odradjivanje prljavih poslova

za vreme djindjica to je bio legija kum i siptar a sada je to tadicu Cume
 

Back
Top