Kontrast za skener

Pa nećeš primiti kontrast ukoliko ti urea i kreatinin ne budu okej, ako su ok, bubrezi rade kako treba, ispiškićeš i nema posljedica.
a ko to provjerava..ja sam primio kontrast radi kamena u bubregu..mlad i glup..osoba sam koja koristi tecnost bar 1.5 na dan a znam i vise popiti..usne su mi smrdile na miris metala ko da sam zvaljio banderu...vrlo brzo puko organizam, i dan danas vucem posljedice u vidu alergije..

a ko to provjerava..ja sam primio kontrast radi kamena u bubregu..mlad i glup..osoba sam koja koristi tecnost bar 1.5 na dan a znam i vise popiti..usne su mi smrdile na miris metala ko da sam zvaljio banderu...vrlo brzo puko organizam, i dan danas vucem posljedice u vidu alergije..

Rade se analize krvi pre i pitaju te da li si alergičan na nešto.

ovdje porodicni cuvaju kasicu prasicu da bi na kraju godine bili nagradjeni...meni je porodicni u vrijeme kovida izjavio da test krvi ne moze nista otkriti..ukrajinac..u toku razgovara moro sam mu reci par puta da je idiot..

Не знам да ли је могуће "предвидити" твоју реакцију на нешто? Сви друкчије реагују на нешто а често пута се не зна док се не деси негативна реакција.
Значи све што узимамо и радимо има велики ризик.

Не знам да ли је могуће "предвидити" твоју реакцију на нешто? Сви друкчије реагују на нешто а често пута се не зна док се не деси негативна реакција.
Значи све што узимамо и радимо има велики ризик.
moja poenta nije dal se moglo predvidjeti..vec da se moglo i bez njega, samo sam ja bio mlad, glup i naivan da kazem necu to, hocu nesto drugo...

moja poenta nije dal se moglo predvidjeti..vec da se moglo i bez njega, samo sam ja bio mlad, glup i naivan da kazem necu to, hocu nesto drugo...
@spavach pa ne može na sve da se kaže ne , ako je potrebno , potrebno je
a da svako od nas reaguje različito to je tačno jer , organizam mora prvo da se senzibilizira antigenom pa da burno reaguje

nije potrebno jer je postojala i druga alternativa da se utvrdi kamen u bubregu..doktorima odgovara da ispune neku svoju kvotu, da ispisu na papiru tolikoi toliko kontrasta, dobije kasnije bonus od kompanija..takodje ti budes mis da bi se neka osoba istrenirala jer na lutkama dosadi i potrebno je nekad zivo meso..ti mlad glup ne znas se boriti i tako to bude..

nije potrebno jer je postojala i druga alternativa da se utvrdi kamen u bubregu..doktorima odgovara da ispune neku svoju kvotu, da ispisu na papiru tolikoi toliko kontrasta, dobije kasnije bonus od kompanija..takodje ti budes mis da bi se neka osoba istrenirala jer na lutkama dosadi i potrebno je nekad zivo meso..ti mlad glup ne znas se boriti i tako to bude..
nije baš tako , ima i kolega koji tako rade , ali po protokolu zna se tačno kada ide ultrazvuk , sigurno si mislio na tu neinvazivnu metodu , ali gde je potreban kontrast potreban je
isto kao i sa običnom rtg snimkom , ima neko minimalno zračenje , ali kakvo je takvo je , ali ga ima, znači na neki način štetno , ali i posle "sto" godina, nezamenljiva metoda je
ko je lud da sebi komplicira proceduralni tretman, ako može lakše , ali momentalna situacija to je tražila

takodje ti budes mis da bi se neka osoba istrenirala jer na
i ovo ti tačno , ali , to ali uvek postoji
kao prvo , kako specijalizanti da postanu specijalizanti , ako ne počnu da rade istinski operativni zahvati
kao drugo , uvek je sve pod kontrolom i nadzorom
pitaj pikax kroz šta je sve prošla dok je stekla licencu da radi samostalno
pakao je to, radi se pod uslovima koji ne podrazumevaju otvaranje nekog ekektromotora nego imaš čoveka na stolu kojem umesto da ga pitaš šta te boli , mora da se skalpelom zaseče živo meso čoveku kome moraš sa tim zarezom da mu spasiš život

nije sve tako, kako izgleda na prvi pogled

Back