Kontinent Mu

Preporucujem odlicnu knjigu: "Mu,iscezli kontinent" od Dzejmsa Curcvalda.

Ta knjiga je puna gluposti. A u njoj na 226. strani izdanja koje ja imam piše da je njeno obredno ime Mu, a geografsko Lemurija. Znači sam Džejms Čerčvord piše da je Mu = Lemurija.

Mu nije Lemurija,shvatite! Mu je bio u Pacifiku,a Lemurija u Indijskom okeanu!

I, sad sam potpuno zbunjen. Piše li u toj knjizi da je MU ustvari LEMURIJA ili ne piše?

Posle potonuca kontinenta Mu,preziveli stanovnici su postali uporavo ti kromanjonci... Knjiga ima mnogo dobre zakljucke. Procitajte je.

Ako su i ostali zaključci ovako dobri, ne bih gubio vrijeme na čitanje smeća.
Sami kažete da su te građevine potonule prije 12.000 godina, i to negdje kod Okinave u Pacifiku.
Neandertalci su se pojavili prije nekih pola miliona godina a prestali postojati prije 30.000 godina. Živjeli su na području današnje Evrope.
Kromanjonski čovjek Pojavio se otprilike u vrijeme nestanka neandertalaca, znači prije oko 30.000 godina, i to na području današnje Španije, a nestala prije nekih 12.000 godina
Sad, volio bih da mi neko objasni ova neslaganja u vremenima i kako su to djeca (neandertalci, kromanjonci) nastala prije svojih roditelja (naroda s kontinenta Mu). I to 20.000 kilometara daleko. Smiješan zaključak.

I, sad sam potpuno zbunjen. Piše li u toj knjizi da je MU ustvari LEMURIJA ili ne piše?
Ako su i ostali zaključci ovako dobri, ne bih gubio vrijeme na čitanje smeća.
Sami kažete da su te građevine potonule prije 12.000 godina,

Ne kazemo to "mi" vec je to znanje geologije koje kaze da su gradjevine u Okinavi prekrivene vodom pre 12000. godina na kraju zadnjeg ledenog doba pri cemu se more uzdiglo preko 100 metara. Iz toga ne sledi zakljucak da su i same gradjevine stare 12000 godina vec samo da su tada prekrivene vodom, a kada su gradjene nije moguce uvrditi. Niko ne moze sa sigurnoscu reci kada su gradjene piramide jer datiranje uranijumom dotice starost kamena a ne i obradu kamena

Tako da ne mozemo reci ni kada su stvarane gradjevine u Okinavi, da li pre 12000 ili dvadeset ili sto hiljada godina. Medjutim ono sto, kao sto vec rekoh, skepticima zapusava usta jeste ta voda... koja svima pruza razmisiljanja u nedozovljenom smeru i "neugodne"zakljucke.

Kažu pametni ljudi da se jezik mijenja.
Pa od staroslovenskog nastade srbski,pa srpski,pa onda vrh,brateeee...
:hahaha:
Znači,tako je i sa naukom.
Postoji nekoliko metoda za određivanje starostiraznih materijala.
NIJEDNA nije sto odsto tačna.
Slušajte i čitajte pažljivije.
VJERUJE SE DA,MISLIMO DA,PREMA OVOJ METODI,i tako dalje...
Jedino godovi oborenog drveta su sto odsto tačni.
Skeptici moraju postojati,inače bi ljudi bili ovce u procentu 100 odsto.
I ovako nam se nameće mnogo istina,istinica i prokletih laži(statistike).
A uz to ne vidim svrhu traženja Lemurije,MU-Mua ili Atlantide.
Šta će nam to,i njihove tahnologije?I sa današnjim možemo da se raznesemo.
Međutim,panta rei...
A samo je ljudska glupost,oops,NAIVNOST,bez granica...

Ne kazemo to "mi" vec je to znanje geologije koje kaze da su gradjevine u Okinavi prekrivene vodom pre 12000. godina na kraju zadnjeg ledenog doba pri cemu se more uzdiglo preko 100 metara. Iz toga ne sledi zakljucak da su i same gradjevine stare 12000 godina vec samo da su tada prekrivene vodom, a kada su gradjene nije moguce uvrditi. Niko ne moze sa sigurnoscu reci kada su gradjene piramide jer datiranje uranijumom dotice starost kamena a ne i obradu kamena

Tako da ne mozemo reci ni kada su stvarane gradjevine u Okinavi, da li pre 12000 ili dvadeset ili sto hiljada godina. Medjutim ono sto, kao sto vec rekoh, skepticima zapusava usta jeste ta voda... koja svima pruza razmisiljanja u nedozovljenom smeru i "neugodne"zakljucke.
I još jedna tvoja izjava:
Posle potonuca kontinenta Mu,preziveli stanovnici su postali uporavo ti kromanjonci... Knjiga ima mnogo dobre zakljucke. Procitajte je.

Posle potonuća kontinenta Mu - ovo ti kažeš i na to se odnosi moje pitanje.

Za MIlicaCobanica:

Posle potonuca kontinenta,preziveli stanovnici su poceli polako da zaboravljaju na swoje poreklo,pa su wremenom se okrenuli kanibalizmu,i polako su se pretvarali u kromanjonce. Lepo swe pise u knjizi.

Za MasterYoda:

Mu je bio kontinent iz 3 dela,pa je njegov numeroloski znak bio broj 3. I nigde se ne pominje da je on bio Lemurija,jer drevne indijske skripte pominju kontinent u Indijskom okeanu,odnosno Lemuriju.

Knjiga nije smece,weruj mi,wec se temilji na tajnama drevnih tablica nadjene u hramu na Tibetu. Te plocice sadrze istoriju kontinenta Mu.

Ostrva u Pacifiku,su ostaci tog kontinenta. I Havaji su ostatak tog kontinenta. Na tim ostrvima ima mnogo kamenih hramova sa znacima kontinenta Mu.

Za MIlicaCobanica:

Posle potonuca kontinenta,preziveli stanovnici su poceli polako da zaboravljaju na swoje poreklo,pa su wremenom se okrenuli kanibalizmu,i polako su se pretvarali u kromanjonce. Lepo swe pise u knjizi.
Za MasterYoda:

Mu je bio kontinent iz 3 dela,pa je njegov numeroloski znak bio broj 3. I nigde se ne pominje da je on bio Lemurija,jer drevne indijske skripte pominju kontinent u Indijskom okeanu,odnosno Lemuriju.

Knjiga nije smece,weruj mi,wec se temilji na tajnama drevnih tablica nadjene u hramu na Tibetu. Te plocice sadrze istoriju kontinenta Mu.

Ostrva u Pacifiku,su ostaci tog kontinenta. I Havaji su ostatak tog kontinenta. Na tim ostrvima ima mnogo kamenih hramova sa znacima kontinenta Mu.

cuj poceli polako da zaboravljaju na svoje poreklo? :zcepanje: inteligentni do bola a onda naprasno sve zaborave???
kromanjonci/homo sapiens sapiens su bili malo iznad kanibalizma, usavrsili su oruzja za lov i ribolov, sili sebi odecu, izradjivali nakit, crtali po pecinama... a po tvom misljenju njihovi preci su bili neizmerno talentovani, gradili su piramide, trzne centre i ostalo? :zcepanje: shvatas li ili ne, koliko smece je ta knjiga?
da predjemo na havaje, bas me zanima ima li gde slika tih hramova, necega?

Zasto,zasto wam je swe owo newerowatno?! Pa to je wasa istorija! I posle se pitate sto se istina krije od nas? Wi ste werowatno culi neke druge info koje se ne slazu sa onima u knjizi,pa sad wam nije po wolji owo sto se iznosi kao druge info.

Ljudi,swa owa mnogobrojna misljenja su kao nowac. Prave info su pravi nowac,a one druge koje bas i nisu ok,su falsifikat,i to weoma dobro uradjen. I sta bi ste wi radili,bacili swe pare,ukljucujuci i prave? Ne smete,ne znate koje su prave,a koje ne. Znaci,swe info pazljivo razmatrajte,i uporedjujte. Nemojte se drzati jedne tvrdnje,i na osnowu nje,obarate swe druge. To ne ide.

Zasto,zasto wam je swe owo newerowatno?! Pa to je wasa istorija! I posle se pitate sto se istina krije od nas? Wi ste werowatno culi neke druge info koje se ne slazu sa onima u knjizi,pa sad wam nije po wolji owo sto se iznosi kao druge info.

Ljudi,swa owa mnogobrojna misljenja su kao nowac. Prave info su pravi nowac,a one druge koje bas i nisu ok,su falsifikat,i to weoma dobro uradjen. I sta bi ste wi radili,bacili swe pare,ukljucujuci i prave? Ne smete,ne znate koje su prave,a koje ne. Znaci,swe info pazljivo razmatrajte,i uporedjujte. Nemojte se drzati jedne tvrdnje,i na osnowu nje,obarate swe druge. To ne ide.
:ok::ok::ok:

Vidi brate...
Istorija je istorija, a tvoji kontovi tvoji.

Ubedi nas.
Zvanicna nas je ubedila odavno.
Ti imas dvostruki posao...prvo da izbijes zvanicnu istoriju iz nasih tintara, pa da usadis svoju.

Pokusaj...ja prvi sam otvorenog uma.
Prvi tvoj post u kom me budes nazvao "slepcem", "ja zivim u matrixu", "svet ne postoji," "Reposi vladaju" cu iskoristiti da napravim cirkus kolorado.

U suprotnom, budes li svoje stavove lepo iznosio, bez ponizavanja neistomisljenika, usput i argumentovano, sve s svojom elokventnoscu,

Obecavam ti da ti niko, ali bas niko nece spamovati temu.
Ispostuj to, i nijedan spamer ti nece prici ni blizu.

to je tvoja, mozda imaginarna istorija, moja ne ;)
na primer, moja istorija kaze da je u grckoj postojao partenon, bila, videla, prihvatila.
zatim moja istorija kaze da su na podrucju kalemegdana bili stari rimljani. bila, videla, prihvatila.
kako ocekujes da poverujem da je istorija o citavom jednom kontinentu (ne govorim o komadu drveta vec o velikooooj povrsini) na kome su zivela inteligentna i napredna bica zapisana na tablicama koje ima samo i video ih je samo jedan covek? :think:

Pa ni ono što ti kažeš se na slaže sa onim što piše u knjizi. U knjizi piše da je Mu = Lemurija, a ti kažeš da to nije tačno. Ko je u pravu, ti ili knjiga? Odluči se već jednom.

A sve mislim da ćeš se ti odlučiti da ignotišeš moj post.

Ko je rekao da ja ponizavam neistomisljenike?

Za Milica Cobanica:

Ti si widela Partenon i prihvatila taj deo istorije. I bili su i rimljani i to si prihvatila. Otkrivene su rusevine kontinenta Mu,e pa prihvati to.

Citat: "a zabranio ih je? ko?
i kako to da takvo otkrice nije nigde objavljeno sem... zamisli u njegovoj knjizi? " odgovor na owo pitanje je post Ozimana:
"Medjutim posto vladari sveta nisu uspeli da odmah sakriju drevne ruine otkrivene pored Okinave, cela stvar je stavljena pod cutnju. Civilizacijcki šok i preispitivanje utvrdjenih vrednosti obicnih ljudi o postanku civilizacije i o evoluciji coveka, ne sme biti dovedena u pitanje.
Ipak ostaci su tu. Ogromne geometrijski pravilne gradjevine, putevi , piramide, sve savrseno i ogromno. Ovako nesto se nikako ne moze uklopiti u utvrdjeno sliku o ljudskoj istoriji tako da su za sada zvanicno drevne ruine "van sistematizacije" sa tendencijom potiskivanja u zaborav. Ruine su pronadejne pre par godina. Nije podignuta nikakva velika buka oko njih. Mozda su i tu vest stavili u deo pod "zabava" kao ono sa humanoidnom figurom na Marsu. Ustogljeni VIP debeljani , poiticari idu pod punu ozbiljnost.. na pocetku vesti, a ovako nesto pod "zabava".

Ko je rekao da ja ponizavam neistomisljenike?

Za Milica Cobanica:

Ti si widela Partenon i prihvatila taj deo istorije. I bili su i rimljani i to si prihvatila. Otkrivene su rusevine kontinenta Mu,e pa prihvati to.
Citat: "a zabranio ih je? ko?
i kako to da takvo otkrice nije nigde objavljeno sem... zamisli u njegovoj knjizi? " odgovor na owo pitanje je post Ozimana:
"Medjutim posto vladari sveta nisu uspeli da odmah sakriju drevne ruine otkrivene pored Okinave, cela stvar je stavljena pod cutnju. Civilizacijcki šok i preispitivanje utvrdjenih vrednosti obicnih ljudi o postanku civilizacije i o evoluciji coveka, ne sme biti dovedena u pitanje.
Ipak ostaci su tu. Ogromne geometrijski pravilne gradjevine, putevi , piramide, sve savrseno i ogromno. Ovako nesto se nikako ne moze uklopiti u utvrdjeno sliku o ljudskoj istoriji tako da su za sada zvanicno drevne ruine "van sistematizacije" sa tendencijom potiskivanja u zaborav. Ruine su pronadejne pre par godina. Nije podignuta nikakva velika buka oko njih. Mozda su i tu vest stavili u deo pod "zabava" kao ono sa humanoidnom figurom na Marsu. Ustogljeni VIP debeljani , poiticari idu pod punu ozbiljnost.. na pocetku vesti, a ovako nesto pod "zabava".

prihvatila jer sam videla!!! znaci videla gradjevine, videla iskopine u muzejima, videla sto sta nesto. a kako da prihvatim tvoju pricu kada za nju dokaz imaju : pisac, svestenik i njegovi potomci?? :confused:
i ne razumem zasto bi se citav jedan kontinent krio? da ne naprave mozda paniku jer je pre desetina hiljada godina tu postojala jedna civilizacija (za koju i dalje tvrdim da je imaginarna)? zar ne mislis da je logicnije da se od toga sto je pronadjeno napravi citava senzacija? i kakve veze ima sto bi to promenilo na neki nacin nasu istoriju? pa milion puta je istorija menjana i prekrajana i sami smo svedoci svega toga, zasto bi mu bio izuzetak? i zasto taj pisac kad vec ima pristup tablicama te iste tablice spominje samo u svojoj knjizi? zasto ih nije izneo u javnost? dakle ja ovde imam par miliona pitanja na koje ti nemas odgovore a ocekujes od mene da poverujem u nesto zasta nemas dokaz sem praznih prica? :dontunderstand:

Dokel vise....???
Mu i Atlantida su postojali, ali potonuli su jer su bili okultni i Bog ih je zato kaznio...
Maje su bili narod sa Mu-a i oni su nestali jer su nastavili sa okultizmom

A Geja kaze ko ih je wideo sem Dzejmsa Curcvalda? Pa wideo ih je njihov cuvar,odnosno staresina manastira. I njegovi potomci.
Razlog njihove tajnosti je upravo taj,sto nisu swi spremni da ga prihvate.

Hahahahaha, sta sve ovde necu da cujem.... Znaci "vladari" prikrivaju istinu da bismo mi i dalje ziveli u zabludi sa serviranim pricama o nekoj laznoj istoriji.....Ali znaci stvarno postoje dokazi za to sto vi tvrdite i to ne u posedu ovih reposa, neko dobrih momaka iz manastira. Ali i oni su ipak odlucili da sakriju te dokaze, jer covecanstvo nije "spremno" da prihvati istinu, cak iako mogu javno da je obelodane uz pomoc tih dokaza :dash:

Submerged stone structures lying just below the waters off Yonaguni Jima are actually the ruins of a Japanese Atlantis—an ancient city sunk by an earthquake about 2,000 years ago.
That's the belief of Masaaki Kimura, a marine geologist at the University of the Ryukyus in Japan who has been diving at the site to measure and map its formations for more than 15 years.
Each time he returns to the dive boat, Kimura said, he is more convinced than ever that below him rest the remains of a 5,000-year-old city.
"The largest structure looks like a complicated, monolithic, stepped pyramid that rises from a depth of 25 meters [82 feet]," said Kimura, who presented his latest theories about the site at a scientific conference in June.
But like other stories of sunken cities, Kimura's claims have attracted controversy.

"I'm not convinced that any of the major features or structures are manmade steps or terraces, but that they're all natural," said Robert Schoch, a professor of science and mathematics at Boston University who has dived at the site.
"It's basic geology and classic stratigraphy for sandstones, which tend to break along planes and give you these very straight edges, particularly in an area with lots of faults and tectonic activity."

Dakle, Japanac tvrdi da je grad star 5000 godina, i da ga je sredio zemljotres pre nekih 2000 godina....A Amerikanac tvrdi da je vrlo moguce da je nastalo prirodnim putem. Verujem Japancu, ali ni on ne spominje ogromne kontinente, vec samo jedan grad

E, a koju vi korist imate od saznanja da li je postojala Mu krava i ili Lemurija ili Atlantida...

Mislim...umesto sto kao majmuni googlate po netu, mozete i da izadjete uvecer, popijete sokic u kaficu i upoznate se sa nekom devojkom.

Onda tu istu devojku privedete u svoj stan, (ne bre odmah, ne ide to tako, nego nakon desetak susreta)
i pokazujete joj vase "inteligentne"postove na krstarici....

Vi se tu lepo odusevljavate, a deojka jedva ceka da ode.

Znaci, dve opcije imate...
Ili se posvetiti onako ljudski devojci, ili se i dalje furati na repose i ostale gluposti.

Normalni zive, piju, puse i sa svojim izabranicama vode ljubav kada god oce.
Nenormalni, koji su toliko zagrizli u te teorije zavere, nemaju ni devojke, ni momke

Samozadovoljavaju se na pogled gustera.

Sramota.... :)

Back