MasterYoda
Gost
- Poruka
- 4.275
Preporucujem odlicnu knjigu: "Mu,iscezli kontinent" od Dzejmsa Curcvalda.
Ta knjiga je puna gluposti. A u njoj na 226. strani izdanja koje ja imam piše da je njeno obredno ime Mu, a geografsko Lemurija. Znači sam Džejms Čerčvord piše da je Mu = Lemurija.
Mu nije Lemurija,shvatite! Mu je bio u Pacifiku,a Lemurija u Indijskom okeanu!
I, sad sam potpuno zbunjen. Piše li u toj knjizi da je MU ustvari LEMURIJA ili ne piše?
Posle potonuca kontinenta Mu,preziveli stanovnici su postali uporavo ti kromanjonci... Knjiga ima mnogo dobre zakljucke. Procitajte je.
Ako su i ostali zaključci ovako dobri, ne bih gubio vrijeme na čitanje smeća.
Sami kažete da su te građevine potonule prije 12.000 godina, i to negdje kod Okinave u Pacifiku.
Neandertalci su se pojavili prije nekih pola miliona godina a prestali postojati prije 30.000 godina. Živjeli su na području današnje Evrope.
Kromanjonski čovjek Pojavio se otprilike u vrijeme nestanka neandertalaca, znači prije oko 30.000 godina, i to na području današnje Španije, a nestala prije nekih 12.000 godina
Sad, volio bih da mi neko objasni ova neslaganja u vremenima i kako su to djeca (neandertalci, kromanjonci) nastala prije svojih roditelja (naroda s kontinenta Mu). I to 20.000 kilometara daleko. Smiješan zaključak.