Kontejner vikendice za 14k evra

Kupi gips ukrase za plafon i zalepis za ivice prozora...i napravis da padnes na dupe, za 200 , 300 dinara...a gips su...ima i stiropor, ali to nije za bliski pogled, nego za plafon..
Da mi tebe zaposlimo da budes stilista kontejnera....nista nije jace nego neprijatelja da vrbujes...vidis da su najjaci Vucicevicevci oni koji su bili opozicija njemu ....

Dakle dosli smo do toga da je cena kontejnera znacajno manja pa cak i da postoje firme koje ih uredjuju ili one koje prave tzv kontejnere, a da nisu brodski kontejneri , jer vidjam prodavnice koje su kao kontejneri..

osim full 6m x 2,4m postoje i 12m i 20m i cak i 30m brodski kontejneri ,
Prikolice koje se koriste za vozenje kontejnera su nove negde oko 1200e do 2000e, sa 4 dupla tocka, i nosivosti do 30t ...

Naravno sam prazan kontejner je nesto malo preko 2000kg..

Evo opet novosti od mene, ebiga, ja sam takav, prodoran i uporan do kraja, neki to kazu dosadan, ali nije to dosadnost, ali necu im odgovarati..

Dakle evo najnovije ponude u BG , sudeci po recima nekih , mozda bi im ovo odgovaralo..

1732291418181.jpeg

Diler je termodom, to svi znate gde je , klasicna firma za prodaju proizvoda za gradjevinarstvo ...tri ili cetiri stovarista u BG...mahom na puc prema prigradskim naseljima..

Vidite cenu , sveza je, oglas svez je, broj je njihov...pa udrite komentare...
Kostur za kontejner 600e...brat bratu....

Kataloški broj:nn007

Mozda bih mogao i da dogovorim neki dil....tek tu treba videti da li i kako formirati diy oblast...

Interesuje me da li neko od vas zna licno ili nekog ko bi mogao da mi objasni mogucnost pravljenja dvoosovinske prikolice, nebitno ili bitno da li je na krajevima ili je na sredini kao kod kamp kucica.....

Atesti , dobro nosenje...
Cena takvog dodatnog rada na ovakvom kosturu od kontejnera na slici....i broj covek_sati
Ako radimo DIY, da ga radimo onako kako radim sve...

Bitno mi je uslov za registraciju i atest, uslov vucnosti vozila, i uslov vozacke dozvole...
Bas me briga sto je pravi kontejner nosivosti 30tona...mene interesuje DIY adaptacija i kolika tu tezina max mora da bude da bi bilo B dozvola, vucna snaga vozila i atesti...

Poslednja izmena:
I posle ja ciganin, sto hocu da mi delimicno zbog sugave administracije, delimicno zbog pokretljivosti , da mi kutijica ima tockove...tj kontejner ako je to resenje...
Ima u videu dobrih forica...koje sam ja vec zapisao iz iskustva silnih podstanarskih stanova, gde su bili primenjeni...

66cdf30e56ba56026a117ceb_frb6-p-500.jpg

66cdf30e56ba56026a117cec_frb5-p-500.jpg

Prihvatljivo ili ne, ima struje ali nije bas bogato , tri cetiri strujna mesta, i svetla...
Smanjen stakleni prostor kao jednoj strani radi bezbednosti i strukturne stabilnosti i lakoce manipulacije...
kontejner 6x2.5 je pre 10 godina komplet namesten izasao manje od 3000 evra.
sa sve tus kabinom,bojlerom, prikljucima na vodu, kanalizaciju,struju.

ako ti ja malo, dodas jos jedan pa ih spojis. sa majstorske strane posla, nije komplikovano uopste

Back