raindog
Domaćin
- Poruka
- 3.811
Pera_Zdera:Normalna je stvar da ce svakoga pogoditi kad mu neko kaze "ej nisi u pravu".
:shock: :shock: :shock:
problem je izgleda u tome shto nemamo svi istu definiciju tog " normalnog"...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pera_Zdera:Normalna je stvar da ce svakoga pogoditi kad mu neko kaze "ej nisi u pravu".
krvolok:Ako ste se svi uvredili i razišli, onda idem i ja sa " Krste ", ne mogu ostati baš sasvim sam, jer u tom slučaju, iako je sagovornik izuzetno kulturan i pametan, ipak je to škodljivo za mentalnu higijenu !!!
Pera_Zdera:Zvone mi jaja za tebe i tvoje nenormalne filozofije
Pera_Zdera:Da bog da naisla na tipa koji ce ti samarcinu zviznuti kad pocnes ovako da kenjas ko sto si meni kenjala.
Pera_Zdera:I odj@bi.
Pera_Zdera:Gest dobre volje:
Pera_Zdera daje Storm najljepsu ruzu na svijetu! @-}--}---
U porukici pise:
"Rekla mi mis sveta da zeli mir u svetu"
Pera_Zdera:Ti mislis ako uvredis nekoga i onda kazes No hard filings i hope, pa je onda sve u redu i da onda kao i da ga nisi uvredila
krvolok:Ako ste se svi uvredili i razišli, onda idem i ja sa " Krste ", ne mogu ostati baš sasvim sam, jer u tom slučaju, iako je sagovornik izuzetno kulturan i pametan, ipak je to škodljivo za mentalnu higijenu !!!
Hahahaha, pitam se za koliko ljudi ima mesta na tom Krstistorm cloud:krvolok:Ako ste se svi uvredili i razišli, onda idem i ja sa " Krste ", ne mogu ostati baš sasvim sam, jer u tom slučaju, iako je sagovornik izuzetno kulturan i pametan, ipak je to škodljivo za mentalnu higijenu !!!
![]()
![]()
![]()
Nego, ko vam je taj Krsta na kog ste se svi popeli? :shock:
![]()
storm cloud:Pera_Zdera:Zvone mi jaja za tebe i tvoje nenormalne filozofije
Pera_Zdera:Da bog da naisla na tipa koji ce ti samarcinu zviznuti kad pocnes ovako da kenjas ko sto si meni kenjala.
Pera_Zdera:I odj@bi.
Pera_Zdera:Gest dobre volje:
Pera_Zdera daje Storm najljepsu ruzu na svijetu! @-}--}---
U porukici pise:
"Rekla mi mis sveta da zeli mir u svetu"
Pera_Zdera:Ti mislis ako uvredis nekoga i onda kazes No hard filings i hope, pa je onda sve u redu i da onda kao i da ga nisi uvredila
raindog:hvala storm:wink:
storm cloud:raindog:hvala storm:wink:
Molim, molim, zato sam tu. :wink:
I nizbog čega drugog, izgleda !!!
krvolok:I nizbog čega drugog, izgleda !!!
Hahahahahahaha, za kaznu!!!cstorm cloud:krvolok:I nizbog čega drugog, izgleda !!!
Izgleda, nego sta, a ti ces sad za ovo, blago meni, na lektorisanje.:wink:
storm cloud:krvolok:I nizbog čega drugog, izgleda !!!
Izgleda, nego sta, a ti ces sad za ovo, blago meni, na lektorisanje.:wink:
A da ja tebi napišem NA čega ( ili na šta, nije važno, važno je da se ti nasadiš ! ), JAVNO bi sve vikala : ijuuuuu, na'pako !!!, a potajno, razmišljala : U KOLIKO SATI i GDE ?!?
mackica ns:E, stvarno zanimljivije teme nije bilo skoro na ovom forumu!!!
Prvo htedoh da kažem - ŽIVELI KIŠNI PSIĆI!!! Onda mi je bilo mnogo smešno što su se tu neki proždrljivci umešali.![]()
![]()
![]()
![]()
Niko te neće tako provaliti kao sam sebe!
Setih se odmah i Oblačića, pa videh da je već napisala svoje 8) . I, neka je :wink: !
Malo sam se zapitala da li ovde svaka tema vodi na -'rešavanje problema sa Novosađankama'?
Da, qurva je najveća novosadska uvreda; ili 'PROKLETA QURVA' (daje svima osim tebi)Uh, ne daj Bože Beograđanu! Nema veze da li je on bolji, pametniji, nežniji... Ali - Beograđan :shock: . Izdaja
!
Mada... kako se ja nikad nisam posvađala tako :? . Nisam nikada nikog prozivala, nisam se nalazila u tuđim prozivkama... Nije teško biti fin 8)
P.S. Pera ćuti na citate Oblačka![]()
![]()
. Eh , Pero, ti k'o Severina - što se snimaš, ako ne stojiš iza toga
A sad stojiš sa strane, zapostavljena k'o 13 - to prase, sva ozlojeđena što tebi niko ništa ne govori ( ma, bar da te uvredi, ali eto, ni to niko neće !!! ) !!!![]()
![]()
![]()
Pera_Zdera:Nemam sta da dodam na ovu temu.
Preterano :wink:raindog:Pera_Zdera:Nemam sta da dodam na ovu temu.
ovo do sad je bilo sasvim dovoljno
![]()
![]()
raindog:Mada kad bolje razmislim, mozda su devojke ipak ...interesantnije,mislim da bi se i momci slozili , u smislu : zasto je ipak bolje biti muskarac ?
Ne morate da spavate sa necijim dlakavi ledjima
Nastavite li ovim "tempom" ima sve redom u lezbejke da nas pretvorite ! :wink:
I tako kraj veceri, devojka smorena 'silnim uzbudjenjima' stoji naslonjena na sank i ONDA...
prilazi joj druga DEVOJKA, divne pune senzualne usne sa kojih seva seksi osmeh, pruza joj ruku i ... totalno je obara s nogu!
I tako posle veceri provedene medju gomilom frajera, jedina stvar koja se tebi mota po glavi jeste TA DEVOJKA !opustena , ima muda, nikakve frke u glavi + voli da igra.
TAKO VAM I TREBA
![]()
![]()
![]()
Tako da ja u stvari mislim da ovde stvarno niko nema nikakav problem. ONE NE DAJU, VI NE DAJETE i svi sretni i zadovoljni, GAY populacija cveta...![]()
Znaci SVE JE SUPER !![]()
![]()
![]()
Idem ja sad malo u grad da 'odvojim' koju preteranu ribu, mozda meni ipak podje za rukom :wink:
a ona kaze : dubinsko? ok , skini gacice, rasiri, nogice, pa onda poza 'odpozadi', a ti se osecas super prijatno , dok ti je njen nos skroro u tvojoj... jer je ona jako temeljna
super je to 'malo' blama, ti nadomesti super osecaj posle
probaj, svidece ti se, garantujem
Vidi kakav je a gura ga zeni ! Uzas !
joj sjajno, do sada je pikica 'pomagala', sad nam izgleda jedino ostaje promena pola, ako hoces da napredujes u poslu ...
samo cu pretpostaviti da postoji neko ko bi se osetio prilicno 'prozvan'
stvarno pochinje da mi bude zao sto nemam i ja pishu... da vezbam tako malo
koliko samo razloga, zasto je bolje biti... muskarac
nesto mi nije jasno kakve uopste veze ima sexualno opredeljenje (u ovom slucaju homo), sa nazovi 'porodicnim' vrednostima (vernoscu i bla, bla )
Ja sam nekad imala, neke romanticne predrasude o homo..., sve dok nisam pocela da provodim prilicno vremena sa ljudima takve orijentacije, naravno sve moje iluzije su se raspshile za jako kratko vreme
skoro svakog tipa mozes bez problema 'odvuci' u krevet , hajde probaj ribu
?! zasto vise nema takvih mesta u gradu, sta sad ta ekipa radi, sedi kuci i kuka (kao neki od nas ) ili su odavno odselili negde u potrazi za dobrim provodom ?! npr u BG ?
Devojke definitivno !
raindog:Em sam se tukla sa svojim simpatijama od malih nogu, ... tako da mi komunikacija sa suprotnim polom nikad ni nije bila neki problem.
Prvo sam mislila da je problem u tome sto su frajeri ovde uzasno smotani, sad vec vidim da nije problem toliko do njih koliko do 'nedoj...' riba
Tako da tipovi ako vam nesto znaci, evo presla sam na vasu stranu
----Pa hajde onda da startujemo.--------(rece neki tip)
Sad bi jedino bilo dobro kad bi se neka devojcica javila
raindog:cccc, in your dreams, in your dreams
sto bi bio problem da riba kaze pa ok, evo ti cenovnik ...
placipikica ?! (salim se !)
ima stvari koje ne mozes sakriti pa da si ne znam ni ja sta, GLUPOST izbija !
samo ti nastavii ne obracaj paznju na ovakve (... )poput mene
bash me zanima koliko bi ih ona dozivela...(ako joj ne dosadi )
jadno dete, ne stigne da vezba ni foliranje
ma sta god da je u pitanju, sigurna sam da bi neko sigurno hteo 'pomoci' (vec su krenuli )
Ma tamo mi je neki lik nesto poslao , al ne 'mogah' da mu odgovorim na private , posto mi je comp malo retardiran (verovatno na mene)
mozda su samo 'pregoreli' u nekom mentalnom smislu
na kakvom li si ti lancu bio do sad
e bre koga je briga za tvoj q... ?!
e Mili, ajd ne kenjaj molim te
shta nije valjda da se nije nashao ni jedan sucker, da 'padne' na prichu ?
zato stho si ti prototip kamenog choveka
moci cu uskoro da se zaposlim kao bebi siter, salim se naravno, samo mi je malo smesno, sto ce uskoro umesto ovog 82, pisati 92,
ali pade mi na pamet da ljudi koji inace imaju problem sa komunikacijom, bas ne gore od zelje da taj svoj nazovi hendikep podele sa svima sem sa onim s kim bi ustvari trebalo
Eeee, 'kanda' se maca smorila od sopstvenog skrnavljenja po netu , ali ako ti nesto znaci stvarno je 'bio' simpa stvorenje
pretpostavljam da si mislio na onu SRPSKU inteligenciju,
bojim se da si ti malo smetnuo sa uma da je, bar u ovoj zemlji, pojam NORMALNOG odavno izgubio svaki smisao
ako ne uspes nekog da oteras prvih pet minuta, s takvom pricom
meni su pomogli da "razresim" 'misteriju losih 'ebacica' (utvrdih da one ipak mogu da postoje, ali su mi rasvetljene okolnosti pod kojima neka 'cupi' moze da dobije takvu etiketu
mada ruku na srce, stvarno nekad i ne bude tako smesno, nego se streses i kazes brrrrrrrrr , nikad vise
pa se nesto nisam pronasla ni medju "pikavcima" ni medj 'motkama'
mozda bi ti, da nisi tako sam sebi dovoljan i moc zapazhanja bila malo bolja
al' ti neshto brkash...opasno..
ma u pravu si srce, sve si pogodio, svaka chast
(malo pogreshan film, but nevr mind.... )
'mushkarci' koji vrishteci skachu na stolicu kad vide misha se pitaju zashto zhene 'nose pantalone u kuci' ? pa, neko mora zar ne
zato i izbegavam takve 'metiljave' ljude
evo sva gorim od zelje da ti se javim....
neverovatno koliko ponekad ljudi nemaju ni mashte ni osecaja...
zar nije lepse nekoga gledati u oci dok ti govori sve lepe reci ovoga sveta?