. . .:
Moze li se ovo pojasniti malo? Tj. sta je pisac hteo ovim napisati?
ok sad je glupo, poshto okachih temu na savremenog ali:
ja njemu : smarachu, a on ce meni
" ti se yebesh"
ja njemu : shlihtaro, on ce meni
"Znas vise volim da ja uvucem u guzicu,kao sto cu tebi da ga uvucem,nego da to meni urade." :shock:
E bas se setih da su pre nedelju dana otkrili bordel,odnosno javnu kucu u mojoj zgradiTamo neke devojke su koristile razlicite,vidove javnih informisanja da bi nudile svoje usluge.Nisam bio siguran da li su koristile internet,sve dok nisam procitao tvoje postove.Sada sam uveren da jesu.
Izgleda da vas je policija brzo pustila. b]ti si,ili totalna muskaraca[/b],koje posecuje vecinom muske teme,
ili si prevejana devojka sa veoma bogatim "zivotnim" iskustvom"
onda ja spomenem ljudsku glupost u kontekstu svih ratova ovih godina i onda se neko opet nadje prozvanim i izazvanim da napishe
"Nadoneebana Raindog ponovo jase,
Jos jednom kao po vec ustaljenom obicaju je dosla na NS forum da nas naziva dosadnim, glupavim, metiljavim, pederima, majmunima,
a zatim za 5 sek ode na BG forum i kaze "ja se natrcila zadigla suknjicu - pa izvolte", a njima tesko da pristanu, pogotovo onima koji bi i kamilu ebali da joj se rep zadigne, pa sto onda ne bi i nju. Naravno da svako ima pravo na svoje misljenje, a moje je da si ti (indijanski nick - Popisano Pseto) najgluplja od svih koji posecuju NS forum. Putuj Evropo..."
u principu nije to meni neshto uvredljivo, ali mi zvuchi prilichno bljutavo ...i onda se stvarno zapitash zashto neki ljudi misle da je odgovor na tovar tipa da li neko glup,naivan ili kakav vec, potrebno pisati gore navedene stvari.
Meni je to prilichno jadno, jer izgleda kao da ne postoji ni jedan drugi 'argument' kojim bi pisac gore navedenih redova mogao kao "da mi spusti"
i onda on bude sav faca e kao :"al sam joj rek'o"
i ja sad kao treba da "podvuchem rep" i da odcvilim na neko drugo mesto

...
e taj film necesh gledati
ako sam vec bitch onda cu to i da ostanem al neshto bash nemam potrebu da budem blizha tvom nivou komunikacije...
ali bar sam jednu stvar apsolvirala
A to je da NS-adjaninu pored toga shto ne smesh reci da je metiljav i neodluchan ne smesh odbiti ni poziv na pice, da on posle svoje frustracije ne bi lechio pljuvanjem po tebi na svakom koraku...

(jer je biti u vezi s nekim s krste, pa josh iz BG, ne neoprostivo nego smrtni greh... a sa njim nisam htela ni na pice...ma qurva bre , i to neopevana

)...