_Look_Of_Expectancy_
Domaćin
- Poruka
- 4.413
Sa socivima nikako ne sme da se ide u vodu, bila morska ili bazenska.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa kontaktnim sochivima se MOZHE kupati. Ko vam je rekao drugachije?
Shto se tiche sushenja ochiju, vremenom se reflex treptanja sam nashteluje da trepcete cheshce, pa i to bude ok.
Sa socivima (mekim, dioptrijskim) moze da se kupa u bazenu, cak i roni sa otvorenim ocima, NE I U MORU (otkrila na tezi nacin). Verovatno vaze i za sociva u boji.
Sto se tice ovih u boji, meni su ama bas sva i danju i nocu potuno neprirodna, daju neki cudan izgled, neprirodan sasvim. Ali, ako ti je to cool, samo napred, ali mislimd a bi treblao da se nose samo u posebnim prilikama (ne za odlazak u kupovinu hleba i mleka, sta ce ti). Hocu da kazem da ne verujem da ces uz njih znati kako izgleda sa plavim i zelenim ocima, jer ne daju realnu boju, mada su zelena bolja. Plava su bas, bas neprirodna.
ja sam nosila 25 god sočiva,a li sada nažalost imam alergiju na sočiva, pa sam bez njih
Ma neće se oštetiti tako lako od slatke vode.Meni se dešavalo da mi pljusne talas slatke vode u oko i sočivo skroz pobegne sa zenice-npr. zavuče se negde iznad gornjeg kapka.Tada treplješ više puta ili ne opbraćaš pažnju na to minut-dva i ono sklizne nazad.Ne moze!!! Tj, moze u moru, ali ne i u slatkoj vodi. Jedino da cvrsto zatvoris oci, ne sme ni kap da ti udje u oko, ostetice se.
Moja koleginica je skinula dioptriju operativno i to na VMA. Prezadovoljna je.
Vec jedno 12 god nosim naocare.....ali zbog treninga,da mi se oko ne bi naprezalo i bolela me glava,preporucena su mi sociva...nosim ih retko jer sam se valjda navikla na naocare..imala sam zelju da uzmem neke u boji..ali ne mogu da se odlucim..jer imam plavo-zelene oci(tj kada nosim nesto na zeleno tada su zelene i obrnuto)ali mi nije jasno zasto osobe sa tamnim ocima stavljaju plava sociva???jako neprirodno izgledaju..a i imala sam priliku da vidim osobe sa tamnim ocima kojima se plavo socivo malo pomerilo....uzasno izgleda...((i da koliko je meni receno ne sme biti dodira sa vodom!!))
Ma neće se oštetiti tako lako od slatke vode.Meni se dešavalo da mi pljusne talas slatke vode u oko i sočivo skroz pobegne sa zenice-npr. zavuče se negde iznad gornjeg kapka.Tada treplješ više puta ili ne opbraćaš pažnju na to minut-dva i ono sklizne nazad.
Jedino je zajebbano kad ga taj talas slatke vode savije na pola i gurne ga iznad gornjeg kapka-onda nista bez ogledala.Digneš visoko gornji kapak i tražiš ga.Kad primetiš ćošence od savijenog sočiva vučeš ga na dole dok ne ispadne, montiraš ga nazad i ko nova.
Inače sa svim mekim sočiuima-staviš ih i nedelju dana zaboraviš da su ti uopšte u oku.Vadis ih samo zbog dezinfekcije kad prođe nedelju dana.Naravno sve ovo važi ako ti oko normalno suzi
ne znam odakle vam idiotska ideja da sociva nosite nocu,pa da vam se onda zenice sire...ccc.........no comment.nosim plava sociva,imam braon oci i kad ih stavim,efekat je tamno plava boja,ali je jako uocljivo i dopada mi se........rok im je godinu dana i kostaju oko 11 hiljada...by the way...neko je rekao da ima sociva od 30 evra?to je nemoguce...kvalitetna sociva kostaju najmanje 100 evra
ja sam nosila 25 god sočiva,a li sada nažalost imam alergiju na sočiva, pa sam bez njih
Na to je trebao oftamolog da te upozori-dešava se.Juce sam kupila sociva plave boje ovde u swedskoj. Imam tamno smedje oci, i stavila sam ih nesmetano. Medjutim boja uopste nije plava, vec zelenkasta,zuta, neka cudna boja, cak nije ni izrazita, moras bolje da zagledas da bi video..Jel' imao nekad neko ovako iskustvo ? ? ? :/ :/ :/