Константна тортура над нашим народом на Косову и Метохији

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Константна тортура над нашим народом на Косову и Метохији.

Из дана у дан нова хапшења, тортуре, напади на Србе и њихову имовину. Из дана у дан.

Данас, на Врбицу, Лазареву суботу, опет су ухапсили Србина, Николу Тодоровића на административном прелазу и то пред децом. Тукли су га, и стално је тако.

Стално нас туку, нападају, хапсе, пљачкају, скрнаве, ломе, крше...

2022. године је од почетка године до септембра забележено чак 222 етнички мотивисана напада на наш народ на КиМ.

Докле више?

Из дана у дан нова хапшења, тортуре, напади на Србе и њихову имовину. Из дана у дан.

Данас, на Врбицу, Лазареву суботу, опет су ухапсили Србина, Николу Тодоровића на административном прелазу и то пред децом. Тукли су га, и стално је тако.

2022. године је од почетка године до септембра забележено чак 222 етнички мотивисана напада на наш народ на КиМ.

Докле више?
dok se ista medicina ne počne koristiti za srpske izdajnike po beogradu.

Докле више?
Dok mi Srbi ne postanemo bolji narod.

Докле више?

Зато морамо што пре да прихватимо фр-нем план и да се одрекнемо косова
јер онда, када косово буде скроз на скроз независно неће бити више злочина над србима!
јер срба тада бити више ни неће на косову....

Ne znate o cemu se radi, neka ih hapse, planirali su tamo nasi neki Ustanak, siptarske vojske nema, valjda ce ih to proci sledece godine, ionako ih isporucuju Beogradu. EULEKS ne bi pomogao nikom, samo bi objavio ratno stanje I ponovo avioni nad Beogradom, a nismo tako glasali.
Нина, уз дужно поштовање, ниси у праву. Србе су хапсили и малтретирали и пре најављивања "устанка" а "устанак" је најављен након претхидног хапшења Србина. И наравно, ништа од "устанка".

Мораш знати да смо ми на косову нападнути и угрожени, не јер смо ми, јадни, "увек жртве" него јер је таква реалност и тако наши непријатељи у сарадњи са шиптарима диктирају да ће тако бити. Срби се малтретирају константно само јер су Срби. Нас малтретирају јер смо ми ми, и јер тиме што смо Срби угрожавамо њихову "независну републику косово".

Докле више?
Bilo je isto i u SFRJ. Secas se onog slucaja kad su nabili flasu Srbinu?

I ja sam odatle, I Siptari su ugrozeni. Nema ni struje ni vode, nema ni stocarstva, odakle vam meso? I meni neko prica da su Srbi tamo sa duplim platama ugrozeni, hvala Bogu da je bio uveden toliki porez da bi bar malo ne izneli sve Srbi, mislim uvezli I uzimali sebi.
Не могу да уважим ништа што напише неко ко се смеје на ову тему...

i nasi specijalci su lomili albance po ulicama. mnoge i obogaljili.
specijalci posle toga otisli kucama za masnim dnevnicama a narod je ostao da zivi medju albance

i oni sada vracaju.
ako cemo iskreno, prilicno su suzdrzani
Дада, они нам враћају. Лоши ми. Малтретирали смо Албанце ето тако јер нам се могло. А они намс ад враћају и тако нам и треба!! И да, ми смо геноцидан народ:malav:

Срам да вас буде, од сваке српске жртве шиптарских терористичких напада почев од напад на српске тинејџере у кафићу Панда у Пећи 1998., до рафалања ДЕЦЕ на реци Бистрици 2004... Да не пишем о силовањима и малтретирањима, убогаљењима и менталним и физичким, о случајевима где су ћерку силовали пред мајком, мајку пред синовима, сестре пред браћом... Ђе су требили и наше а и њихове који су макар били и уздржани по питању става о статусу АП КиМ.

Срам вас било.

Дада, они нам враћају. Лоши ми. Малтретирали смо Албанце ето тако јер нам се могло. А они намс ад враћају и тако нам и треба!! И да, ми смо геноцидан народ:malav:
nismo genocidan narod, daleko bilo.
ali da su mnogi ostali obogaljeni od batina jer su bili albanci to stoji.

a posle toga je normalno vratiti istom merom

nismo genocidan narod, daleko bilo.
ali da su mnogi ostali obogaljeni od batina jer su bili albanci to stoji.

a posle toga je normalno vratiti istom merom
Ја не знам за такве случајеве. Можда је било изолованих случајева у рату, али далеко од тога да смо ми њих малтретирали па нам они сад као "враћају" за наша "зверства".

Од свих председника и премијера САП Косова, само 4 су били Срби. Осталих 18 су били Албанци. Они су били апсолутна власт на Косову поготово од '74., тако да аргумент о нашем урнисању Албанаца, представљен као неки велик број, довољно велик да нам се као "свете", није реалан.

Иако је тада 20так посто становништва било српско, дали смо им државу у држави.

PremijeriUredi

I ja sam odatle, I Siptari su ugrozeni. Nema ni struje ni vode, nema ni stocarstva, odakle vam meso? I meni neko prica da su Srbi tamo sa duplim platama ugrozeni, hvala Bogu da je bio uveden toliki porez da bi bar malo ne izneli sve Srbi, mislim uvezli I uzimali sebi.

Najviše se žale na ugrozenost oni koji žive u konforu, Bernard živi među samo Srbima u Vojvodini.

Koliko menjaju premiere I Vi kazete da njima ne prete.
Pogledajte, 3 premijera 1989??
Seca li se iko zapadnog I istocnog bloka? Tada je sudeci po posledicama 1989. pobedio zapadni,
Ako su bili primorani da menjaju premijere, da li su nasi Siptari (sada se zovu Kosovari) hteli zapad tada?
Naravno da im je dosao 99, I nama.
Druga prica, domaci Siptari ne zele iz Albanije vlast, ljude, sl, niti JEZIK, nije isti.
Mi smo ih zastitili posle 1999 od Severnomakedonskog naroda, 1244 - Sar, Prokletije, tuda da, al preko Bujanovca, Preseva, valjda je Nis?
U Orahovcu SNS na vlasti, juznije od Pristine, bas ka granici ka nama,
Priluzje je blizu, ne enklava, podeljeno je na Srbe sa Srbima I ostale, (isto kao I Kos. Mit) - imam sta da obucem, obujem - brend sa licencom, sve isto osim Cena ( zavisi gde)
Na Severu u Kolasinu samo nije, to je ka Crnoj Gori, pise da je srpsko,
Njihove stranke ne znam.

Osnovna vertikala Srbije koja moze da pobedi cak i novo germansko carstvo, kao sto je pobedila rimsko, je u pravoslavlju i kosovskom zavetu, a svakako u Svetosavlju.
Iz ovog razloga je zapadu bitno osvajanje srca pravoslavlja, naravno da im u tome pomazu pokatoliceni Srbi i ostali Brankovici na ovim prostorima, ali se ta vertikala prosirila na ceo svet, a Srba u svetu ima 14 miliona i predstavljaju perjanicu novog svetskog poretka za razliku od nove svetske vlasti i rimske dominacije svetom.

Kao sto su i turci zauzimali kosovo silom vise puta, tako se i sada srbi uvek vracaju svojim korenima. Da nije koren zla bio u komunistima govori podatak da je srbija ostala pravoslavna, svetosavska drzava, a da je problem u brankovicima govori cinjenica da je kosovo prodato i da su brankovici platili da se skloni vladar koji ih je omeo u predaji kosova.

Back