Q. in perpetuum hibernum
Stara legenda
- Poruka
- 94.798
Lepo je to što se baviš etiketiranjem umesto iole ikakvom konstruktivnom diskusijom, ali zar stvarno misliš da nije svima ovde poptuno očigledno koja je svrha ove teme, zašto si je uopšte i otvorio, itd.?
Ti za H. Gračanina uopšte nisi nikada ni čuo, a to je nešto elementarno za ovu diskusiju. To je kao da si došao ovde na potforum posvećen matematici da diskutuješ o trigonometriji, a dođeš i kažeš ja znam samo oduzimanje; sabiranje, množenje i deljenje me ne interesuje, ne znam šta ti je to. Ali, trigonometrija nije tačna.
Vrlo je jasno zašto si ovu temu otvorio. Nisi je otvorio sa ciljem da argumentovano prodiskutuješ na ovu temu (nisi se čak ni osvrnuo na moju opasku da je to što si napisao vezano za Skilicu-Kedrina, tj. osnovnu hroniku i njen kasniji produžetak, neistina). Razlog iz kojeg si je otvorio jeste isključivo provokativni; da ja srpskom forumu nađeš malo nekoga ko bi zagrizao udicu i upecao se, dok ti budeš postavljao ovde krpice koje si pokupio sa sajta HercegBosna, tj. njenog foruma. To se vidi i po tome šta pišeš po ovoj temi, skrećući sa sopstvene teme (kao njen otvarač) i pišući o Crvenoj Hrvatskoj, ići sve do XIX veka, itd. Citirajući uglavnom te krpice što si pronašao po interneu, a koje smo ovde već temeljno bili prošli doslovno na stotine puta.
Ovo ti kažem iz najiskrenije dobre namere: porazmisli o posledicama takvih poteza. Ovde ima dosta pojedinaca koji su (zbog ma kojeg god razloga) i zagriženi kroatofobi. Tvoj jedini doprinos ovakvim doslovno brukanjem, jeste ostavljanje ovde utiska Hrvata kao mitomana koji ne znaju gotovo ništa o sopstvenoj nacionalnoj povesti, kojima je jedina zabavna stvar u životu da malo zezaju Srbe.
On se tomu čudi
Ne, ne čudi se. Troluje.