Konobarica pretila da će pljunuti u hranu onima koji daju mali bakšiš

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.295
Konobarica restorana Čili's u Kaliforniji otpuštena je s posla nakon što je zapretila da će pljunuti u hranu i u lice onima koji joj budu dali mali bakšiš.


Dobila otkaz zbog pretnje na Fejsbuku
Ona je ovu pretnju zapisala na društvenoj mreži Fejsbuk, pošto joj je jedna mušterija dala bakšiš od pet dolara na račun koji je iznosio 138 dolara. Napojnica je, dakle, iznosila samo 3,6 odsto računa.

"Sledeći put kada mi na račun od 138 dolara ostaviš bakiš od pet dolara nemoj ni da se trudiš da dolaziš u restoran jer ću ti pljunuti u hranu a zatim i u j..... lice ti jeftino g....", napisala je konobarica na Fejsbuku.

Pljuvanje u lice druge osobe se smatra napadom u Kaliforniji, a konobarica je zbog javno izrečene pretnje ostala bez posla na kojem je bila od 2009. godine.

Menadžment lanca restorana Čili's potvrdio je da je mlada žena otpuštena zato što je prekršila uputstvo za društvene mreže kojih zaposleni treba da se drže. Uprava, međutim, nije navela koje je konkretno pravilo prekršeno ni kako su saznali za njeno izlivanje besa po Fejsbuku.

Kompanija je samo navela da je kvalitet hrane u restoranima Čili's od najveće važnosti.

Post konobarice završio je na mreži reddit.com, gde ga je veliki broj korisnika komentarisao, mahom se šaleći na račun njene naivnosti.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Z...-pljunuti-u-hranu-onima-koji-daju-mali-baksis
 

Back
Top