Конобар који је куцао тикете и издао Оливера сад је ПОНОС СНС

nesko101

Veoma poznat
Poruka
14.192
Конобар који је куцао тикете и издао Оливера сад је ПОНОС СНС
Потпредседник Српске листе Игор Симић има врло занимљив "развојни пут" - од свршеног студента Криминалистичке академије који није био "подобан за службу", преко конобара до портпарола странке СДП Оливера Ивановића и радника на уплатном месту једне кладионице, где је куцао тикете. Ивановића је издао 2016. док је председник СДП био у притвору и прелетео у СНС, односно Српску листу.

IGOR-SIMIĆ-700x424.png

FOTO: Printscreen

Симић је Оливера Ивановића издао јос 2016. године када је са још седам других одборника прелетео у Српску напредну странку.
– Потврђујем да смо прешли у СНС. Лидер странке Оливер Ивановић обавештен – рекао је том приликом Симић.
Прошле године у новембру, у Савет Правног факултета у Косовској Митровици именован је Игор Симић, потпредседник Српске листе – писали су тада сви медији.
Као извршни директор НВО Синергија учествовао је у дебати која се организује у митровачком друштвеном клубу на тему породичног насиља. На самој дебати, Симић је представио методологију рада ове организације и позвао мушкарце да својим понашањем допринесу безбеднијем положају жена у друштву.
Међутим, његова амбициозност се овде не завршава, јер поред потпредседничког места Српске листе, он је постао посланик у Скупштини Косова, изврши директор НВО Синергија, председник надзорног одбора Мреже Мост, асистент на Економском факултету са седиштем у Косовској Митровици, члан савета на Правном факултету у Митровици. А онда је и докторирао на Економском факултету у Митровици на тему Заједница српских општина, наравно!

https://srbin.info/politika/konobar-koji-je-kucao-tikete-i-izdao-olivera-sad-je-ponos-sns/
Zaista on je u Mitrovici najuticaniji posle Rakića a ko je ubio Olivera Ivanovića ja sam odavno napisao ovde neće se tačno saznati sve dok je SNS na vlasti u Srbiji.Pazite šta sam van rekao.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.