Goscica
Domaćin
- Poruka
- 4.534
samo te chitaaam !!! ooooopushteeeno !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako mozes da vidis ko ce da pobedi,vidis poene ili po komentarima?Mozda, ako uspem neshto da shkljocnem.Ti ces xi, vidim i na knjizi da pobedish? AAAAaaa, provalila sam ti obe fotke, hehehe....dobila si od mene visoke ocene, samo da znash!
Na tom Balkanu, da li se tamo na takmicarskim temama dele neke parice ili je to onako, samo igra, kao ovde? Da li mora da se fotka nekim strava aparatom, da li gledaju na to? Vidim pobegoste svi tamo, pa da pitam :-D
kako mozes da vidis ko ce da pobedi,vidis poene ili po komentarima?
ja nisam prepoznao nijednu fotku na takmicenju,u stvari jesam jednu..ali kao da nisam 8)
sta mislite o tome da na ovoj temi kacimo fotke sa bpc takmicenja,posle ocenjivanja naravno,moze i plasman,ocena..mis'im ko hoce..
a bre mastere nemoj da me zekish, ili si ti mozda neko drugi??? :shock:cekaj...ko je koga provalio i ko je ko zapravo :shock:
Nashao si me s temom nisi mogao gore! A i S Divljinom prethodnom nisam imala nishta da okacim, nego onako, bezveze...:?samo kad imate fotke za bpc, a za zenu nista...da stavim i ja nagradu 200 eura u kesu pa da vidim onda ko ce da ide na bpc...
A i ti si dobio od mene neki fav koliko se secam....to te dodje 10e po favu...
ja ne znami znash li mi nick tamo?
pa stvarno ..ja nisam provalio fotkea bre mastere nemoj da me zekish, ili si ti mozda neko drugi??? :shock:
format..cini mi se da automatski rade resize na 900,ali nisam siguranMastere, sapni koja je tvoja.
U kom formatu se salju slike?
E nisam ti se zahvalila za ovo.Ti ces xi, vidim i na knjizi da pobedish? AAAAaaa, provalila sam ti obe fotke, hehehe....dobila si od mene visoke ocene, samo da znash!