VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
KONKURS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragi moji želim da Vas obavestim da pravimo PRVO TAKMIČENJE na pf Likovna umetnost
Tema takmičenja je SAN
-Pravo na takmičenje imaju svi korisnici Foruma Krstarica
- Na Konkursu mogu učestvovati svi radovi likovne i primenjene umetnosti koji su inspirisani ovom temom.
Korisnici mogu učestvovati sa svim tehnikama Likovne i Primenjene umetnosti ( slikanim delom, crtežom, grafikom, skulpturom, mozaikom, duborezom....)
PRAVILA TAKMIČENJA:
- Savko ima prava poslatati po JEDNO svoje delo,
- Delo mora biti Vaše,
- Na delu NE SME da stoji potpis autora,
- O delu treba napisati ukratko, dimenzije, tehnika i NAZIV DELA
Stičete uslov za TAKMIČENJE, tako što svoje radove šaljete MENI preko PP-a (radovi se ne kače ovde).
KONKURS ZA SLANJE RADOVA JE OTVOREN DO 23.02
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
25.02 ZVANIČNO KREĆE GLASANJE i TRAJAĆE DO 03.03
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
05.03- ZVANIČNO PROGLAŠENJE POBEDNIKA
*POBEDNIK stiče pravo da bude postavljač SLEDEĆE TEME
Pozdrav!
VIRGINIJA
Sve što nije jasno u vezi sa KONKURSOM, pitanje možete postaviti ovde
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dragi moji želim da Vas obavestim da pravimo PRVO TAKMIČENJE na pf Likovna umetnost
Tema takmičenja je SAN
-Pravo na takmičenje imaju svi korisnici Foruma Krstarica
- Na Konkursu mogu učestvovati svi radovi likovne i primenjene umetnosti koji su inspirisani ovom temom.
Korisnici mogu učestvovati sa svim tehnikama Likovne i Primenjene umetnosti ( slikanim delom, crtežom, grafikom, skulpturom, mozaikom, duborezom....)
PRAVILA TAKMIČENJA:
- Savko ima prava poslatati po JEDNO svoje delo,
- Delo mora biti Vaše,
- Na delu NE SME da stoji potpis autora,
- O delu treba napisati ukratko, dimenzije, tehnika i NAZIV DELA
Stičete uslov za TAKMIČENJE, tako što svoje radove šaljete MENI preko PP-a (radovi se ne kače ovde).
KONKURS ZA SLANJE RADOVA JE OTVOREN DO 23.02
25.02 ZVANIČNO KREĆE GLASANJE i TRAJAĆE DO 03.03
05.03- ZVANIČNO PROGLAŠENJE POBEDNIKA
*POBEDNIK stiče pravo da bude postavljač SLEDEĆE TEME
Pozdrav!
VIRGINIJA
Sve što nije jasno u vezi sa KONKURSOM, pitanje možete postaviti ovde