Konkurs za onlajn novinarsku redakciju MINGL

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Dzingl

Početnik
Poruka
4
Informativni veb servis za srednjoškolce MINGL vas poziva na konkurs za novu redakciju.

"Tražimo specijalne dopisnike iz cele Srbije!

Lako prepoznaješ šta je tvojim vršnjacima zanimljivo i važno? Imaš talenta za pisanje, voliš da budeš na pravom mestu u pravo vreme, ne propuštaš zanimljive prilike? Voliš da probaš nove stvari? Uživaš u zujanju po realnom i sajber svetu? Želiš da se tvoje mišljenje čuje? Voliš izazove?

Onda je ovo prava stvar za tebe!

MINGL ti daje šansu da se iz prve ruke upoznaš sa novinarskom profesijom i onlajn novinarstvom, koje predstavlja veliki trend u svetu. Dobijaš priliku da naučiš osnovne novinarske tehnike i cake, kako da brzo i efikasno pronađeš i istražiš ono što te interesuje, razviješ svoje talente. Ovo je veoma zanimljiv i koristan način da usavršiš poznavanje interneta i računara, što će ti biti neophodno čime god da odlučiš da se baviš.

Imaćeš mogućnost da stalno upoznaješ nove ljude i razvijaš komunikacione veštine, radićeš u kreativnom timu i imaćeš slobodu da se izražavaš. MINGL će ti obezbediti i pres akreditacije, tako da ćeš moći da izveštavaš sa zanimljivih događaja kao insajder.

Redakcija će biti sastavljena od 20 srednjoškolaca iz cele Srbije, koji će izveštavati o lokalnim događanjima, školskim zbivanjima, istraživati različite aktuelne kulturne, socijalne i političke teme, umetnost, nauku, sport i sve drugo što im privlači pažnju. U tome će ih usmeravati urednički tim MINGLA, a na raspolaganju će im biti svi potrebni materijali i stalna podrška."

Konkurs je otvoren do 20.Februara 2008.

Vise informacija o prijavi mozete naci na adresi: http://www.mingl.org/konkurs.php

Pozdrav!

Cao!

Prilicno sam nervozna , nista mi ne ide od ruke , Napisala sam im duuug e-mail , i nije "komp hteo da ga posalje" , neka greska , ne razumem , a vreme mi je ograniceno , na Birou koristim kopjuter i moram da krenem , vec je proslo 14h.

Molim sve da mi pomognu da objavim negde svoje price , pesme ,tekstove )od ljubavnih romana , do hip-hop tekstova ; pripovetke su mi u stilu Sase Ignjatovic "Beogradski bluz" , dajem i casove Engleskog jezika izuzetno efikasno i povoljno , pisem literarne sastave drugima za domace radove...itd...
Nagradjivana sam dva puta za "NAJBOLJI LITERARNI SASTAV"

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back