Quantcast

Konkurs za dizajn logo-a "KlikMee"doo

Kiza21

Početnik
Poruka
1
Konkurs (http://www.klikmee.com)

Dizajn logo-a preduzeca KlikMee d.o.o.
Preduzece KlikMee d.o.o. poziva sve zainteresovane da uzmu ucesce i pošalju
svoje radove na konkurs za dizajn vizuelnog identiteta (logo-a) preduzeca.

Pobednicki rad prema misljenju strucnog zirija bice nagradjen novcanom nagradom u vrednosti od 500 eura (dinarskoj protivvrednosti na dan isplate).
Uslovi konkursa
• Pravo ucesca imaju svi zainteresovani gradjani Srbije bez obzira na uzrast i profesiju, kao i pravna lica
• Predlozeno resenje treba da se sastoji od:
o Znaka i ispisa “KlikMee”, i
o Ispisa “KlikMee Info” i “KlikMee Payment”; osnova ispisa se mora zasnivati na resenju iz prethodne tacke za ispis “KlikMee”
• Resenje treba dati latinicom
• Resenja treba dostaviti u boji i crno-beloj varijanti
• Uz resenje treba dati krace objasnjenje i tehnicki opis
• Pravo ucesca imace radovi pristigli do 09.03.2008. (zakljucno sa 08.03.2008. u 23:59)
• Dostavljeni radovi treba da budu u nekom od sledećih grafičkih formata: JPG, TIF, EPS, AI, ili PDF)
• Pobednici konkursa svoja rešenja moraju dostaviti u vektorskom formatu (EPS ili AI)
Nacin konkurisanja i pravila

Svoje radove mozete dostaviti iskljucivo putem email-a na adresu: konkurs@klikmee.com

Konkurs je otvoren do 09.03.2008. (odn. 08.03.2008. u 23:59). Rezultati ce biti objavljeni 13.03.2008. na sajtu http://www.klikmee.com a novcana nagrada isplacena pobedniku 14.03.2008.

Pravila konkursa:
• “KlikMee” zadržava pravo da pobednička rešenja izmeni ili doradi
• “KlikMee” se ne obavezuje da koristi nagrađeno pobedničko rešenje u svom vizuelnom identitetu
• Autori pobedničkih rešenja prilikom preuzimanja nagrada potpisuju izjavu o originalnosti rešenja, i u slučaju spora sa trećim licem, vezano za originalnost rešenja samostalno snose celokupnu pravno materijalnu odgovornost
• Pobedničko rešenje samim proglašenjem postaju intelektualno vlasništvo kompanije “KlikMee”, te su autori pobedničkih rešenja obavezni da potpišu izjavu u kojoj se odriču svih autorskih prava, odnosno intelektualnog vlasništva, i isto prenose na kompaniju “KlikMee”, koja ima pravo daljnjeg neograničenog raspolaganja istim

Za sva dodatna pitanja mozete nas kontaktirati putem email-a na adresu: info@klikmee.com

O KlikMee
KlikMee je tehnoloska “start-up” kompanija koja se fokusira na pruzanje naprednih servisa u oblasti mobilnih komunikacija, mobilnog pristupa informacijama, lokacijskih tehnologija i poslovanja putem mobilnih uredjaja (m-commerce). KlikMee tehnoloski koncept je motivisan potrebom maksimalne dostupnosti informacija i servisa korisniku nezavisno od vremena, lokacije ili konteksta u kome se on nalazio na maksimalno personalizovan nacin. KlikMee tehnologiju karakterise intuitivnost, jednostavnost i maksimalan komfor. KlikMee povezuje realan svet, mobilne komunikacije i Internet na izuzetno inovativan i prirodan nacin. Sama tehnologija KlikMee-a i servisi izgradjeni na njoj imaju potencijal da unesu revoluciju u svet mobilnih komunikacija, pristupa informacijama u svakom trenutku i kontekstu, mobilnog i Internet poslovanja.

Logo KlikMee bi kao zastitni znak te kompanije trebao da na izuzetno elegantan, jednostavan, lako prepoznatljiv, upecatljiv ali i intutivan nacin objedini glavne karakteristike kompanije. Jedna od pozeljnih karakteristika ovakvog logoa je i lakoca reprodukcije.

Idejno (graficko, slikovno) resenje treba da odslikava sustinu prirode KlikMee tehnologije kao:
• Izuzetno jednostavnu ali i mocnu
• Intuitivnu
• Univerzalnu
• Elegantnu ali ne ustognjenu - fleksibilnu
• Efikasnu i komfornu
• Uvek dostupnu i svuda zastupljenu
• Onu koja (zajedno sa servisima baziranim na njoj – Info i Payment) u toj meri doprinosi efikasnosti i komforu u svim aspektima informisanja i poslovanja da postaje nezamenjiva u svakodnevom zivotu

U pogledu geometrijskog oblika grafickog resenja logo-a ne postoje neka posebna ogranicenja (izuzev opstih ogranicenja – da ne sme biti vulgaran, sporan, kontroverzan niti zabranjen) dok njegova velicina mora omoguciti svakodnevnu upotrebu i primenu u razlicitim situacijama (npr. za sluzbenu prepisku, za izradu publikacija, za medijsko predstavljanje i sl.).

U okviru idejnog resenja logo-a ispisi “KlikMee” kao i “KlikMee Info” i “KlikMee Payment” imaju dominantnu poziciju nad grafickim resenjem znaka. Resenje za ispis i znak mogu biti odvojeni (pri cemu se mogu koristiti odvojeni) ili mogu biti objedinjeni ukoliko nacelo jednostavnosti i elegancije logo-a to dozvoljava.

Na kraju, kod idejnog resenja logo-a treba obratiti paznju da KlikMee nije ogranicen na teritoriju Srbije vec predstavlja potencijalno globalnu tehnologiju.
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.