Konkretno!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovaj Adem će na kraju da tvrdi kako kao Albanac ima legitimno pravo da se kandiduje za predsednika.

Izgleda da je u albanskom genetskom kodu da stalno žele biti "sultan umesto sultana". Iznogud:lol:

lepo rekoh - degenerativni :lol:

images

PODRZAVAM IZJAVU!!!
Ovde u dijaspori...nas srbe poistovjeciju sa siptarima samo zato sto su nakon svih kriminalnih radnji pokazivali srbijanske pasose...te je citav jedan narod stvorio jednu pogresnu sliku o nama.
Ali i oni lagano pocinju shvatati!!!

Šoklnula sam se kad sam čula da u Nemačkoj i Austriji Albanci imaju srpske pasoše!!!:eek:
Ovamo bi da nas prikolju a po svetu se šećkaju s našim pasošima. kakvi bre licemeri! I koja budala im uopšte izdala pasoše!:roll:

trebalo je reci "bosanski srbin/hrvat/musliman"

Ni jedan srbin iz BiH ti nece reci da je Bosanac!!!

Ovaj Adem će na kraju da tvrdi kako kao Albanac ima legitimno pravo da se kandiduje za predsednika.

Izgleda da je u albanskom genetskom kodu da stalno žele biti "sultan umesto sultana". Iznogud:lol:

Neka mi Bog oprosti sto cu ovo reci...ali mislim da je dobro sto su u neku ruku dobili svoje DOKUMENTE...samo da nas narod, NAPOKON moze prodisati...da nas ne trpaju isti kos samo na konto toga sto smo imali isti pasos.

A ti slabo kapiras, ili ne citas moje postove. O njegovim delima ili nedelima cemo razgovarati nakon sto se bilo koje delo ili nedelo dokaze. Makar je takav red, civilizovan. Prvo se skoci, pa se posle kaze hop.

Hop!

ашим Тачи је од 1992. кад је завршио терористичку обуку у Албанији, био у врху пирамиде која је руководила насилним отцепљењем јужне српске покрајине и један од најзаслужнијих за стварање Ослободилачке војске Косова. ОВК је почетком 1998. године већ била на листи терористичких организација америчке Централне обавештајне агенције. Према подацима МУП-а Србије, у више од 1.800 оружаних напада јединица и „тројки” ОВК током деведесетих убијено је 364, а рањено 605 особа, пренео је Танјуг.

Окружни суд у Приштини је 11. јула 1997. Тачија прогласио кривим и у одсуству осудио на 10 година затвора. По тој пресуди, Тачи је после војне обуке у Албанији, са припадницима армије Албаније и под командом њених старешина, на подручју Србице формирао непријатељско терористичко удружење, као део терористичке организације ОВК. „Тачијева екипа” је прибавила већу количину оружја и војне опреме, обука је извођена у селу Доњи Преказ, а терористички напади на подручју Косовске Митровице, Глоговца, Вучитрна и Србице.

Суд је утврдио да је Тачи био међу организаторима напада ватреним оружјем и бомбама на објекте, возила и припаднике полиције, војске и избегличке кампове 1993. на подручју Глоговца у којима су убијена четири и рањена три полицајца, док је покушано убиство још 16 људи. Била је то својеврсна терористичка „иницијација” Хашима Тачија, вође злогласне „Дреничке групе” која је вршила терор у Покрајини.

Šoklnula sam se kad sam čula da u Nemačkoj i Austriji Albanci imaju srpske pasoše!!!:eek:
Ovamo bi da nas prikolju a po svetu se šećkaju s našim pasošima. kakvi bre licemeri! I koja budala im uopšte izdala pasoše!:roll:

Izdali su im oni koji nedaju Kosovo...ali cemo se kad tad morati odluciti...OBRAZ NARODA ili Kosovo...nemas pojma koliko mi bilo tesko da ovo izgovorim.

Ni jedan srbin iz BiH ti nece reci da je Bosanac!!!

Neka mi Bog oprosti sto cu ovo reci...ali mislim da je dobro sto su u neku ruku dobili svoje DOKUMENTE...samo da nas narod, NAPOKON moze prodisati...da nas ne trpaju isti kos samo na konto toga sto smo imali isti pasos.

Odoh ja u Albaniju da tražim njihov pasoš. Kad mogu košije Albanci da se štekaju za naš, možemo i mi za njihov.
I kad su već toliko u ljubavi sa svojim korenima i istorijom, kako ih nije sramota da mašu po svetu našim dokumentima?

Razumem ja Adema i njemu slicne,naucio da koristi WC,komp pa se sad oseca samouvereno ko kad bi ja naucio da koristim spejs shatl,treba to razumeti preveliki je to shok za njihov um:cool:

Izdali su im oni koji nedaju Kosovo...ali cemo se kad tad morati odluciti...OBRAZ NARODA ili Kosovo...nemas pojma koliko mi bilo tesko da ovo izgovorim.

Meni nije. To Kosovo više nije naše. Prestalo je i da bude, kada se celokupno srpsko stanovništvo preselilo u Srbiju.
Prestalo je da bude i ranije, kada je Tito dozvolio/propagirao bratstvo i jedinstvo i prava nacionalnih manjina. Pa sad se češkamo gde nas i ne svrbi.
Što nas vraća na početak priče. U Srbiji treba da žive Srbi. A kategorija nacionalnih manjina da se ukine. Kome se ne sviša, neka ide. A čisto sumnjam da bi "bošnjaci" iz Novog Pazara zapalili za Tursku ili Bosnu. Bili bi manji od makovog zrna.

Onda je Hag prepun tih zlocinaca, posto se bavi upravo takvima koje si naveo. Ili ja gresim:think::think:
ps. nadam se da ces mi obajsniti:whistling:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/444753-Konkretno!?p=16906478&viewfull=1#post16906478
ko god je kriv neka odgovara. hag nije jedini sud, ima i drugih sudova. ratni zlocini ne zastarjevaju tako da se siptarska zlocinacka banda, koja se samproklamovanom nezavisnoscu nadala izvuci, kad tad doci pred lice pravde. a srbi odgovaraju dovoljno i nemaju sta da trpe apologete (ili eventualne ucesnike zlocina nad srbima) u laznom moralnom oreolu. stoku treba smjestiti tamo gdje joj je i mjesto. nadam se da ti nisi jedan od njih

Meni nije. To Kosovo više nije naše. Prestalo je i da bude, kada se celokupno srpsko stanovništvo preselilo u Srbiju.
Prestalo je da bude i ranije, kada je Tito dozvolio/propagirao bratstvo i jedinstvo i prava nacionalnih manjina. Pa sad se češkamo gde nas i ne svrbi.
Što nas vraća na početak priče. U Srbiji treba da žive Srbi. A kategorija nacionalnih manjina da se ukine. Kome se ne sviša, neka ide. A čisto sumnjam da bi "bošnjaci" iz Novog Pazara zapalili za Tursku ili Bosnu. Bili bi manji od makovog zrna.

to kosovo je nase sve dok ustav ne kaze drugacije. na kosovu jos uvek zive srbi u katastrofalnim uslovima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back