Boki
Buduća legenda
- Poruka
- 25.947
A sta su bosanci??/ mahom...
Bosanci su narod koji zivi u djelu Bosne...bili oni ovi ili oni...
Posto jedna grupa ljudi Bosnu svojata, deklasirani su kao BOSNJACI!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta su bosanci??/ mahom...
A ti slabo kapiras, ili ne citas moje postove. O njegovim delima ili nedelima cemo razgovarati nakon sto se bilo koje delo ili nedelo dokaze. Makar je takav red, civilizovan. Prvo se skoci, pa se posle kaze hop.

A ti slabo kapiras, ili ne citas moje postove. O njegovim delima ili nedelima cemo razgovarati nakon sto se bilo koje delo ili nedelo dokaze. Makar je takav red, civilizovan. Prvo se skoci, pa se posle kaze hop.
Ovaj Adem će na kraju da tvrdi kako kao Albanac ima legitimno pravo da se kandiduje za predsednika.
Izgleda da je u albanskom genetskom kodu da stalno žele biti "sultan umesto sultana". Iznogud![]()

http://forum.krstarica.com/showthread.php/444753-Konkretno!?p=16906478&viewfull=1#post16906478
nikad lazovi kao siptari. a ko laze, taj i krade, a ko krade taj i ubija i vadi tudje organe, a ko pravda tacija isti je ko i on, licemjerni siptraski zlocinacki koljac

PODRZAVAM IZJAVU!!!
Ovde u dijaspori...nas srbe poistovjeciju sa siptarima samo zato sto su nakon svih kriminalnih radnji pokazivali srbijanske pasose...te je citav jedan narod stvorio jednu pogresnu sliku o nama.
Ali i oni lagano pocinju shvatati!!!

trebalo je reci "bosanski srbin/hrvat/musliman"
Ovaj Adem će na kraju da tvrdi kako kao Albanac ima legitimno pravo da se kandiduje za predsednika.
Izgleda da je u albanskom genetskom kodu da stalno žele biti "sultan umesto sultana". Iznogud![]()
ma sta reci, ti da mi pricas o civilizaciji?![]()

Šoklnula sam se kad sam čula da u Nemačkoj i Austriji Albanci imaju srpske pasoše!!!
Ovamo bi da nas prikolju a po svetu se šećkaju s našim pasošima. kakvi bre licemeri! I koja budala im uopšte izdala pasoše!![]()
Ni jedan srbin iz BiH ti nece reci da je Bosanac!!!
Neka mi Bog oprosti sto cu ovo reci...ali mislim da je dobro sto su u neku ruku dobili svoje DOKUMENTE...samo da nas narod, NAPOKON moze prodisati...da nas ne trpaju isti kos samo na konto toga sto smo imali isti pasos.
Ovamo bi da nas prikolju a po svetu se šećkaju s našim pasošima. kakvi bre licemeri! I koja budala im uopšte izdala pasoše!![]()

Onda je Hag prepun tih zlocinaca, posto se bavi upravo takvima koje si naveo. Ili ja gresim
ps. nadam se da ces mi obajsniti![]()
Odoh ja u Albaniju da tražim njihov pasoš. Kad mogu košije Albanci da se štekaju za naš, možemo i mi za njihov.
I kad su već toliko u ljubavi sa svojim korenima i istorijom, kako ih nije sramota da mašu po svetu našim dokumentima?

Nema odgovora...ocekivano

Izdali su im oni koji nedaju Kosovo...ali cemo se kad tad morati odluciti...OBRAZ NARODA ili Kosovo...nemas pojma koliko mi bilo tesko da ovo izgovorim.

Izdali su im oni koji nedaju Kosovo...ali cemo se kad tad morati odluciti...OBRAZ NARODA ili Kosovo...nemas pojma koliko mi bilo tesko da ovo izgovorim.

Onda je Hag prepun tih zlocinaca, posto se bavi upravo takvima koje si naveo. Ili ja gresim
ps. nadam se da ces mi obajsniti![]()
oni se i sada besplatno lece na institutu za majku i dete, kao i ostalim klinickim centrima srbije

Meni nije. To Kosovo više nije naše. Prestalo je i da bude, kada se celokupno srpsko stanovništvo preselilo u Srbiju.
Prestalo je da bude i ranije, kada je Tito dozvolio/propagirao bratstvo i jedinstvo i prava nacionalnih manjina. Pa sad se češkamo gde nas i ne svrbi.
Što nas vraća na početak priče. U Srbiji treba da žive Srbi. A kategorija nacionalnih manjina da se ukine. Kome se ne sviša, neka ide. A čisto sumnjam da bi "bošnjaci" iz Novog Pazara zapalili za Tursku ili Bosnu. Bili bi manji od makovog zrna.
ma koji ce ti q njihov pasos? jedino ako hoces da zavijes burek u njega![]()

hag je smejurija od suda. zasto bi slali u hag bilo koga kad imamo svoje sudove?
na primer, ja taciju nikad ne bih sudila u hagu, vec samo i iskljucivo u beogradu za zlocine koje je pocinio nad srpskim stanovnistvom.