Mr.Shishmish
Domaćin
- Poruka
- 4.036
ja vecheras vidim na nebu oblake... eno su tamo iznad Surchina !!! Jedan malo podseca na shicu !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, mrzi me da chitam al sudeci po naslovu a i tvojim postovima u neko zadnje vreme, prilichno ti besne hormoni, taure... shta li se to sa tobom deshava, kriza srednjih godina ili neyebica?
brate gospodjo..potrudi se da procitas
Dobices ti po turu, Dragane...![]()
hahaha... ma ne mogu, mrzi me...![]()
Mislim da nam je data slobodna volja da izaberemo jedan od ponudjenih puteva, ali samo ponudjenih.
Nista sami ne stvaramo samo biramo od onog sto je dato.
Mislim da nam je data slobodna volja da izaberemo jedan od ponudjenih puteva, ali samo ponudjenih.
Nista sami ne stvaramo samo biramo od onog sto je dato.
Veceras na nebu, mlad mesec i tri zvezde u nizu pored njega, oslikavali su jednako stranicni trougao ( sto je mene podsetilo na simbol sexualnosti zene )..
Da li verujete u znake koji vam se pokazuju na putu kroz zivot ( vezano za svaki segment zivota, ne samo ljubavi i sexa ali o tome pricamo danas ) ili nesvesno prolazite ( izbegavate ) kraj sopstvene sudbine ?
Dugo godina sam gledao te znake ali ih nisam pratio i svesno ( vise strah ka promeni na bolje ) ih izbegavao.
Ja to zovem : Bezanje od namenjene nam sudbine.
I ne pricam o podsvesnom u nama ( vidim ono o cemu razmisljam i sl. )
Vasa iskustva, pitanja, nedoumice, zezalice :
Veceras na nebu, mlad mesec i tri zvezde u nizu pored njega, oslikavali su jednako stranicni trougao ( sto je mene podsetilo na simbol sexualnosti zene )..
Da li verujete u znake koji vam se pokazuju na putu kroz zivot ( vezano za svaki segment zivota, ne samo ljubavi i sexa ali o tome pricamo danas ) ili nesvesno prolazite ( izbegavate ) kraj sopstvene sudbine ?
Dugo godina sam gledao te znake ali ih nisam pratio i svesno ( vise strah ka promeni na bolje ) ih izbegavao.