Konjukcija zvezda i Meseca ( Pichka na nebu)

Mislim da nam je data slobodna volja da izaberemo jedan od ponudjenih puteva, ali samo ponudjenih.
Nista sami ne stvaramo samo biramo od onog sto je dato.

Zivim u prizemlju. Ne svojom voljom.... i stvarno nisam mogla da biram da li ce ili ne trojica "veseljaka" stati bas pod moj prozor i pevati "Necu, necu dijamante".... Mislim, stvarno... Uopste mi se ne uklapa u koncepciju. Ni veceras , ni nikad... Jest' da je to jedna tuzna, ljubavna, a ja takve volim.. ali stvarno, zasto bas pod mojim prozorom... Toliko o slobodnoj volji :lol:

Veceras na nebu, mlad mesec i tri zvezde u nizu pored njega, oslikavali su jednako stranicni trougao ( sto je mene podsetilo na simbol sexualnosti zene )..
Da li verujete u znake koji vam se pokazuju na putu kroz zivot ( vezano za svaki segment zivota, ne samo ljubavi i sexa ali o tome pricamo danas ) ili nesvesno prolazite ( izbegavate ) kraj sopstvene sudbine ?
Dugo godina sam gledao te znake ali ih nisam pratio i svesno ( vise strah ka promeni na bolje ) ih izbegavao.
Ja to zovem : Bezanje od namenjene nam sudbine.
I ne pricam o podsvesnom u nama ( vidim ono o cemu razmisljam i sl. )

Vasa iskustva, pitanja, nedoumice, zezalice :

a sta ti mislis da ti taj znak pokazuje?

Veceras na nebu, mlad mesec i tri zvezde u nizu pored njega, oslikavali su jednako stranicni trougao ( sto je mene podsetilo na simbol sexualnosti zene )..
Da li verujete u znake koji vam se pokazuju na putu kroz zivot ( vezano za svaki segment zivota, ne samo ljubavi i sexa ali o tome pricamo danas ) ili nesvesno prolazite ( izbegavate ) kraj sopstvene sudbine ?
Dugo godina sam gledao te znake ali ih nisam pratio i svesno ( vise strah ka promeni na bolje ) ih izbegavao.

Desava se poneki put, poneki trip. Ume.

Mozda je nekima i ovaj 4um bezanje od stvarnosti i stvarne sudbine i glumatanje onoga sto nismo i umisljamo sudbinu kakvu nemamo. :lol:

Ne ne verujem u sudbinu... svoj put sami stvaramo... Hmmm ne bas sasvim sami.... putevi se preplicu i uplicu...

Back