Konjukcija dva Meseca

pa jeste slabije delovanje ali ne uzimas isti orbis za sve planete

- - - - - - - - - -

za sporije planete uzimas manji orrbis,za brze veci

ne znam dal me kapiras

- - - - - - - - - -

pa sta ja znam,meni nije toliko lose

ja sam zavolela saturna :aha:

ih...blago tebi... ja sam ga prihvatila. zahvalna sam mu cak. ali ne volim ga... ne plasim se, pu, pu, da ne prizivam nesto lose :mrgreen:, ali ne vo lim. ti kao jarac branis svoje :)

a u sinastriji ga nisam jos posmatrala detaljnije...

pa da,ali da se razumemo
ne cveta saturn kod mene u karti :D

al sta cu kad je moj :mrgreen:

- - - - - - - - - -

pa sve zavisi,kojim poljem vlada,u kom je znaku

- - - - - - - - - -

a svakako u sinastriji nema potrebe da ga se plasis jer u tom aspektu sa90mo ti si-saturn

pa da,ali da se razumemo
ne cveta saturn kod mene u karti :D

al sta cu kad je moj :mrgreen:

- - - - - - - - - -
pa sve zavisi,kojim poljem vlada,u kom je znaku

- - - - - - - - - -

a svakako u sinastriji nema potrebe da ga se plasis jer u tom aspektu sa90mo ti si-saturn
ako ga zalivas i osluskujes ga, kazu da ispadne divan :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Rekli su mi da povredjujem tu personu zbog tog Saturna, tako nesto. Ne znam vise, uvek sam mislila da sam ja izvlacila deblji kraj. Ali nikada se nisam postavila kao zrtva, trudila sam se da sve preokrenem u svoju korist...

bas se secam da su mi njega izdvojili kao posebno los aspekt, I konj meseca kao posebno dobar - ali posto je karma, da ce zapravo biti jako tesko

mozda su ostali aspekti dozvoljavali da se ovi izdvoje kao bitni
znam da mi je ta osoba svasta smisleno napricala, da ne kazem, apsolutno tacno

- - - - - - - - - -

i zbog toga i jeste nastala ova tema :)

Treba, ipak, postaviti sinastriju jer u suprotnom samo kružimo oko kuće, ne znamo da li je fotelja ili ležaj. :mrgreen:

To je, što se kaže, osnova. Bez karte možemo samo da pričamo do sutra šta može, a ne mora biti.

devojka mi je prirasla k srcu :)
neke stvari koje mi je rekla, a odnosile su se iskljucivo na buducnost i u tom trenutku nisam mogla da ih zamislim, obistinile su se. vrlo detaljno je opisala
neko vreme se nismo cule...
s tim da ona sebe ne naziva astrologom, samo malo proucava, kaze

hvala na jos jednom misljenju :)

- - - - - - - - - -

:mrgreen:

imaju veze Mo i karma,ipak je mesec dusa

Mesec je najsnažniji i najbrži provodnik planeta sa kojima je konjunkciji u sinastriji, a i generalno...8u aspektu, tranzitu ako aspekt postoji , pozicija dipozicija...)
Nego, nikako se na osnovu konjunkvije 2 Meseca ne može tvrditi da je u pitanju karmički aspekt.
Anđo, nauči to malo bolje...

- - - - - - - - - -

mesec und mesec uopšte ne znače a će se ''veza'' ostvariti u reali, na fizičkom planu...
Naravno.

Ma gledala sam neki uporedni
Ima tamo pregrst napetih aspekata. Kada sam videla ovu temu, setila sam se I da je kvadrat dva Meseca.
Inace recimo opozicija Venera Pluton jednog partnera, kvadrat Venera Pluton drugog, kvadrat Sunce Mars jednog, opozicija Mesec Mars drugog i tako
Ima Satrun neke trigone, Jupiter, pa I trigon Meseca i Sunca, ali opet ostao mi utisak od onog gore :mrgreen:
Nisam planirala da vas davim, zaista, tako da sam ovo iz glave iskucala, sto sam sigruno zapamtila. Dokaz da je utisak ostao, haha

Back