- Poruka
- 85.392
a ti bi bio mačak u čizmama (kaubojkama)Svojoj ženki bi odmah kupio dva para ovih sotonskih naprava, da navuče na prednja i stražnja kopita.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti bi bio mačak u čizmama (kaubojkama)Svojoj ženki bi odmah kupio dva para ovih sotonskih naprava, da navuče na prednja i stražnja kopita.
Ukoliko bi bila poslušna.a ti bi bio mačak u čizmama (kaubojkama)
Ukoliko bi bila poslušna.
Doći će i taj dan...ništa prije februarrrrrrrrrrrrrrrrra a ni tada nisam nešto poslušna
Podseti me na ovo:Pogledajte prilog 1589201
Da li biste ih nosili ?
O ovom modelu naširoko govoriti, kako o izgledu, tako i o ceni jednog primerka.
Čuveni brend Aleksander Makvin izbacio je kolekciju čizama koje podsećaju na konjska kopita.
Kupci mogu da biraju između tri modela, čija je cena 2060 funti, 2190 funti i 2390 funti.
Dva modela su od standardne crne kože, dok je onaj o kojem se najviše i priča zapravo od teleće dlake.
Pogledajte prilog 1589202
Imaj milosti!hrabar si, kreneš lizati a žena nestrpljiva sve sa onim konjskim kopitima/cipelama pa kad se ritne
Auuuuu, opasno oštre kandžice, ko se ulovi jao njemu.ma važno da je dijetalno
Dobro je, ima dosta konjina na forumu, svidjet će im se.e to ću da si kupim..
pa posle nek mi neko kaže da nisam potkovana..
Šta fali bosonogo hodati ? Bolje bosa no tako nešto obutiPogledajte prilog 1589201
Da li biste ih nosili ?
O ovom modelu naširoko govoriti, kako o izgledu, tako i o ceni jednog primerka.
Čuveni brend Aleksander Makvin izbacio je kolekciju čizama koje podsećaju na konjska kopita.
Kupci mogu da biraju između tri modela, čija je cena 2060 funti, 2190 funti i 2390 funti.
Dva modela su od standardne crne kože, dok je onaj o kojem se najviše i priča zapravo od teleće dlake.
Pogledajte prilog 1589202
metastaza...............nema nam spasa.Znaci.luudilo..
zamisli kad naljutiš takvu ženu pa kad zagrmi njaoooooooooooooo što sam danas nervozna pa točno gledaš da si joj van dometa"budi dobar da te ne ritnem..."
Metastaza ludila, to ti je dobro!metastaza...............nema nam spasa.
I njišti.sve mi se cini da kod ovih cipela kopita.. ko ih nosu mora i da rže
ma lako se i njišti i rže ali gdje naći pastuha koji paše uz takve cipele kakva kopita tek on mora imatisve mi se cini da kod ovih cipela kopita.. ko ih nosu mora i da rže
Зашто немају копита за мушкарце, докле више та фаворизација женске моде?
Ima..ovaj sto drži ove sive je za muškarceЗашто немају копита за мушкарце, докле више та фаворизација женске моде?
Ima..ovaj sto drži ove sive je za muškarce
Pogledajte prilog 1589742
Kupio bi dva para, čisto da bude ždrebica.priznaj @Nina koliko te plaća za reklamu @Jugoslav Čvarak bi odmah svojoj ženki kupio 2 para, @savasavanovic isto razmišlja o kupovini nešto mi sumnjivo to sve