- Poruka
- 3.782
Pa, zato što se ja ložim na tvoju pamet..... ah, eh.... usporavam.... : (Vragolasta Amfibija:sto ne smes?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, zato što se ja ložim na tvoju pamet..... ah, eh.... usporavam.... : (Vragolasta Amfibija:sto ne smes?
oh, ah, ah, ahahahahah..... 8 ) pojačavam tempo......Vragolasta Amfibija:pa rekla sam da sam pametna sta oces vise,kako to da ti dokazem?
oces da se skinem?
hulahopka:Dal je i jednoj cela konjska kita stala?Izgleda ce biti nesto i za tebe,hehehehe....
M.C.:... i napraviti kojeg ponija
I da bi se klinke navikle i polako prešle na konje kad odrastu i otkačile muški rod (mislim ljudski).sinnke:Tako je. Da bi taj isti poni peglao klinke zato sto su preuske za konje.
Hehehe..... ponavljam, treba naći pravusinnke:Svaka koja ima cistu picu je prava.
zainteresovana:Carica Katarina II je bila poznata po svojim perverznim sklonostima polnog opštenja sa životinjama(može to i sterilno da se sroči, zar ne? kulturno
), čak su joj napravili i specijalnu skalameriju za opštenje sa konjima, što je i radila u prisustvu trenera i pomoćnih radnika.
Tako je i izgubila život, u trenutku kada je cela ta skela popustila pred naletom ljubavnog žara jednog od pastuva.Eto, ništa novo pod kapom nebeskom.
![]()
Navodno su imali u prvo vrijeme nakon amputacije bolju erekciju, mada je podatak iz ozbiljnog časopisa koji ima slike golih teta - znači namjenjen ozbiljnijoj publici...Vragolasta Amfibija:kakav pritisak !?
sinnke:Ja cak da vise nikad ne ***** meni je dosta. Sad sam kuler.
Ima logike...... Krv tezi da cirkulise kao i ranije, ali nema gde da ide, pa onda ide u ono sto je preostalo... Bas je to ozbiljno.intra:Navodno su imali u prvo vrijeme nakon amputacije bolju erekciju, mada je podatak iz ozbiljnog časopisa koji ima slike golih teta - znači namjenjen ozbiljnijoj publici...
dzaftara:ja imam bas takvog coveka, srecom, nije konj, ali ima alatku....