Kongresmenka SAD pogođena metkom u glavu

cave man

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.317
Američka kongresmenka iz redova demokrata Gabrijela Gifords pogođena je danas metkom u glavu iz automatskog oružja, dok se obraćala na javnom skupu, ispred supermarketa "Sejfvej" u Tusonu u Arizoni, javlja "Hafington post". Američki mediji su prethodno preneli da je Gifordsova ubijena u napadu, a da je podlegla ranama u bolnici.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/228171/Kongresmenka-SAD-pogodjena-metkom-u-glavu
Otkud ovakavi obracuni u kolevci demokratije i tolerancije?z:(
 

Па ви сте се овде пре пар месеци радовали што коначно Републиканци побеђују.
Они су много разумнији, рекли сте.
Па ево, веома разуман лудак Републиканац од 22 године је пуцао на жене и децу испред самопослуге.
 

СВАКО ЖАЊЕ ОНО ШТО СЕЈЕ - а они су ово посејали:


Atentator se smejao u sudu!Atentator se smejao u sudu!


Sreda - 12.01.2011
Džared Li Lohner (22), koji je u subotu ubio šest osoba, a ranio 14, među kojima i Gabrijelu Gifords, kongresmenku SAD iz Demokratske stranke, izveden je prvi put pred sud.

Obrijane glave i očigledno dobro raspoložen, sa osmehom na licu, Lohner je izjavio da je svestan da mu preti smrtna kazna zbog zločina koji je počinio. Federalni sudija Lorens Anderson naložio je da Lohner bude zadržan u pritvoru, rekavši da je on opasnost za zajednicu. Sudija je zakazao preliminarno saslušanje za 24. januar. Ranjena kongresmenka, kojoj je metak prošao kroz levu stranu mozga, i dalje je u kritičnom stanju. Policija je u kući atentatora pronašla oltar sa mrtvačkom glavom i sveće. Ranije je saopšteno da je Lohner povezan sa jednom rasističkom organizacijom.

http://www.alo.rs/vesti/34646/Atentator_se_smejao_u_sudu
 

Back
Top