Kongres Zavetnika: Vreme za nacionalno okupljanje desnice na predstojećim izborima

Starika

Zainteresovan član
Poruka
208
Јесу ли нашли Заветници још неко лице, осим Милице манекенке?

Мсм..већ годинама постоје. Ред је да се још неко појави.

Сећам се кад су се појавили. Гомила пичока, па су за следеће изборе мало уклонили тај неозбиљан имиџ, али је Милица, верна љуба господина Стаменковског остала у првом, и једином, плану.

Сећам се кад су се појавили. Гомила пичока, па су за следеће изборе мало уклонили тај неозбиљан имиџ, али је Милица, верна љуба господина Стаменковског остала у првом, и једином, плану.
а ти десничар кој гласа за Ћуту бахахахаха

Управо изабран за председника политичког савета "Заветник"

Du%C5%A1an_Prorokovi%C4%87_%28cropped%29.jpg

Он ти је познат

Ако питаш тако лично питање, ред је прво ти да себе представиш у светлу бирача, па тек онда да тражиш од других то исто.
Ја сам гласао први и последњи пут у животу 2017е за Јеремића, отац за Јанковића и након тога никад више нисам гласао.
А ти?

Ја сам гласао први и последњи пут у животу 2017е за Јеремића, отац за Јанковића и након тога никад више нисам гласао.
А ти?

Аха. Ти си од оних што неће да гласају, да случајно не погреше, али ће зато оне који изађу на изборе да пљуцкају са висине.

Ок. Добро је знати.

Ја већ годинама стандардно гласам за Лудог Радула и ДЈБ.

Poslednja izmena od moderatora:

Ja sam verovao da su njih dvoje jedini članovi te stranke. Posle vidim imaju tu još neke primaoce de luxe socijalne pomoći.

Милица Ђурђевић Стаменковски Иштвану Пастору: Слажем се са Вама да Србија треба да започне процес преиспитивања своје миграционе политике и предузме мере заштите грађана од мигрантског насиља

37167-migranti-kelebija.jpg

Поштовани господине Пастор,

имајући у виду чињеницу да уживате подршку највећег дела припадника мађарске националне мањине у Србији, и да сте у досадашњем политичком ангажману показали значајну вољу за побољшање српско–мађарских односа у целини, обраћам Вам се са изразима поштовања и намером да подржим ставове које сте недавно саопштили.

Слажем се са Вашом констатацијом „да је време да Србија започне процес преиспитивања своје миграционе политике“. Делим Ваше мишљење и када је у питању неодговоран однос Европске уније према овој кризи.

Недавно сам била у Суботици, Вашем граду, где сам разговорала са становницима Суботице и околних места, који су свакодневно изложени различитим облицима мигранатског насиља. Знате добро каква је ситуација на Палићу, Хајдукову, Кањижи, Мартоношу, Новом Кнежевцу...

Сви они очекују од нас да покажемо одговорност и што пре предложимо заједничке мере које ће помоћи да се становништво заштити од мигрантског насиља.
Ми немамо права да чекамо да неко од наших грађана трагично настрада, како бисмо схватили размере овог проблема. Зато Вас позивамо на дијалог, на отворени и пријатељски разговор, у циљу дефинисања заједничке стратегије за заштиту сигурности и безбедности свих грађана Србије.

С поштовањем,

Милица Ђурђевић Стаменковски

Аха. Ти си од оних што неће да гласају, да случајно не погреше, али ће зато оне који изађу на изборе да пљуцкају са висине.

Ок. Добро је знати.

Ја већ годинама стандардно гласам за Лудог Радула и ДЈБ.
Не разумем људе који практично гласају за АВ, тако што поклоне глас некој комби партији, која не пређе цензус.
Ајде ако си члан те странке, па имаш неки интерес, али треба паметно гласати, дакле за странку која ће прећи цензус, а која ако није одговарајућа, онда је бар најсличнија комби странци за коју си срцем и душом.

Back