KONGOANSKA SRBIJA...i opis opštih mesta !?

Neznanko

Iskusan
Poruka
5.497
Citat" Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić je danas na kongresu zatražio podršku članstva stranke za realizaciju plana moderne i ekonomski razvijene Srbije u narednoj deceniji"


P.S. Ovo gore je čista floskulaška izjava koja ama baš ništa ne znači, niti ikoga na išta obavezuje.
Primetio sam, da posle takvih političkih floskula, opštih mesta Srbiji postane loše, i sve krene po starom, ili još gore nego je bilo pre toga.
Dakle, promena nema, neće ih ni biti sve dok ovakve garniture stanaka postoje i u vlasti i u opoziciji.


P.S. 1 Što rekoše juče velikodostojnici iz SPC, strankama treba oduzeti moć da se pozivaju na svetu partisku tajnu...a koja glasi: parije služe same sebi, sebi prave karijeru, a glasači su tu samo PARAMECIJUMI koji se aktiviraju jednom u 2, ili 4 godina na 5 minuta na izbornom mestu i to je to.Ako se u Srbiji stranke i ovakvi kadrovi kakvi su se profilisali u svim strankama na vlasti i opoziciji budu je i dalje vodili, treba očekivati da će broj gladnih i ubogih rasti iz dana u dan., Tadić i njegov nemušti premijer su Alfa i omega tog ponašanja i osiromašenja Srbije, čitaj gradjana svih profila sa akcentom na one u zrelim godinama.

P.S. 2 Na suvu demokratsku priču sa vama gospodine, Srbija može da bude u Evropu još jutros. Na rezultate, vi i vaši saradnici/partneri ćete istu Srbiju dognati, a već jeste na nivou KONGA i Madagaskara garantovano.
 
Poslednja izmena:

Back
Top