Konfuzna nejasnost

Hm. Ja ne uzzivam u tome da odbijem nekog. A moram, jer ne uzzivam ni da budem sa svakim ko mi pridje...
I moram priznati da treba hrabrosti da se pridje curi...pa shta chesh rechi pa kako da ne ispadnesh krelac i sve tako...
Nije mi ih ni zzao kad ih odbijem, zashto bi bilo? Ako je sve fer, on che da pita a ja chu da kazzem ovo ili ono. I ako je on korektan, odbijanje neche biti ni grubo ni ponizzavajuche.
Ako je agresivan, nadobudan i vredja mi moch rasudjivanja da li hochu ili ne onda che da dobije po ushima. Kao bilo ko ko pokusha da mi skache po zzivcima.
I moram rechi, da poshtujem mladicha koji se odvazzio da se potrudi oko mene i obavezno im to i kazem ako tako mislim. Kako uobrazzeno izgledam, morao je biti bash faca da to uradi (ili bash bolid :))[/QUOTE]

:heart:

E da...i ovo da kazzem...najvishe mrzim tipove koji mi se pridruzze da se druzzimo a onda se naljute shto nechu s njima u krevet. Pa kao, a shto bi inache prilazili?
E to su ozbiljni bolidi.
Jer...nisam ja neka laka pa da me pokupi samo shto me pogledao, drugo, ja sam osoba sa kojom se mozze i p[richati i zezati a ne samo karablabla...ako me vidi samo kao polni organ, dobiche po istom. Nemilosrdno, jer me vredja.

E da...i ovo da kazzem...najvishe mrzim tipove koji mi se pridruzze da se druzzimo a onda se naljute shto nechu s njima u krevet. Pa kao, a shto bi inache prilazili?
E to su ozbiljni bolidi.
Jer...nisam ja neka laka pa da me pokupi samo shto me pogledao, drugo, ja sam osoba sa kojom se mozze i p[richati i zezati a ne samo karablabla...ako me vidi samo kao polni organ, dobiche po istom. Nemilosrdno, jer me vredja.

Slazem se, razumem.
Ali kod nas je to malo drugacije,
kad nam se neko svidi, zelimo sve, ne samo pricu:ok:

Kad zena kaze "ne, imam decka"
to moze da znaci da kad nebi imala decka ne bi ni onda, onda bi bilo "ne" ili "ne, ne dopadas mi se ti", a moze bit kao ono i "bi kad nebi imala decka".
I onda te ona automatski s tim navodi da joj trazis kad ostavi decka, recimo, i sta onda ti kaze opet "ne, neki drugi razlog koji bi postojao i onda kad si prvi put pitao da nije bilo decka" i onda posteno ispada ako cemo iskreno da kazemo da te ta zenska vrtila, mislim, sto nije odma rekla da to sto ima decka nije jedini razlog.

ili "ne, udata sam" ista fora, mislim, time nije rekla da li joj se dopadas, mozda ne bi ni da nije udata.

Ali najvise mi je glup izgovor "ne, prerano je, jos ne znam dovoljno o tebi", sta sad to znaci kao da ce neko najvise bucan (posto se najvise cuje) biti najpoznatiji (recimo sta znam predsednik vlade) pa ce on mozda dobiti odma?

Pitanje: zasto se zene trude da zbune kad odbijaju? (da ne kazu sve ralzoge)
kad kaze ne, uporan sam

kad kaze ne, uporan sam

blago tebi, ja nisam. Ali kad kaze ne uvek se raspitam zasto ne, i ako, istina, ne raspitujem se zato da bi "ubedio da mi da" i "negirao njene razloge", nego da bi znao zasto ne. Naravno, ako mi jednom kaze ne to znaci da:
1. seksa ja protiv nje nece biti
2. seksa ja protiv nje mozda oce biti, ali samo onda kad ona trazi meni, posto ja nikad ne trazim istu stvar 2 puta.

Ako me odbije necu joj ponovo traziti.
Ipak, uvek pitam zasto, sto da ne, zanima me, pa ljudi su valjda tu da pricaju, a ne da traze "oces/neces/ako neces idem posto mi je bas stalo da izjebem bilo a ne da pricam sa nekim, to sam se samo folirao", al vidim mnogo ljudi ovde misli da je smarator svako ko ako vidi da nece dobiti ne ode od cure (tj. ko ne prilazi samo radi seksa).

Kao, ako pitas komsinicu zasto je kupila bas beli a ne crni hleb to znaci da si tajno planirao da je negde kad se bude vracala kuci iz prodavnice pojedes sve sa hlebom koji je ona kupila, posto nemas sto da jedes.

Kakva laz!

Poslednja izmena:
Pitanje: zasto se zene trude da zbune kad odbijaju? (da ne kazu sve ralzoge)

nekad su razlozi tesko objasnjivi ;). zalaze u sferu intuitivnog, okultnog, volsebnog i vudu-magijskog. mi smo vestice, znas to, imamo trece oko i cujemo ne samo usima i znamo da udjemo u vas mozak dok spavate i da vam citamo misli i gledamo sta sanjate i znamo o cemu pricate sa ortacima iako nismo tu, i svaku svaku svaku misao vam procitamo kad vas samo pogledamo. sta dalje da ti pricam :P

Back