Konfuzija

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.979
Некад се тако осећам да у друштву осећам јаку конфузију у глави. Причам у празно, не могу да се скоцентришем, прича ми је прозаична, људи се осећају непријатно јер не знају шта сам хтео да кажем као што ни сам ја не знам. Да ли се некоме од вас то дешава и како се понашати а да не буде енергетски вампир некоме. Напомињем да сам стари депресивац и да редовно узимам лекове.

Некад се тако осећам да у друштву осећам јаку конфузију у глави. Причам у празно, не могу да се скоцентришем, прича ми је прозаична, људи се осећају непријатно јер не знају шта сам хтео да кажем као што ни сам ја не знам. Да ли се некоме од вас то дешава и како се понашати а да не буде енергетски вампир некоме. Напомињем да сам стари депресивац и да редовно узимам лекове.
Meni se to dešava zadnjih godinu dana,ali ne znam što, krenem da pričam pogubim se....Jedno vreme mi je selen pomogao,sad sam opet kreten prestala da ga pijem i desava mi se ponekad

@KraNp

I meni se to dešava, ali meni se to dešava i zbog nečeg drugog. Ali, i lekovi utiču, pogotovo ako ih dugo koristiš.

Može da bude i zbog depresije, ako se osećaš depresivno.

Razgovaraj prvo sa psihijatrom i možda će on tražiti pregled i mišljenje neurologa.

Koju terapiju koristiš?

Druže, znam da ti je teško, ali probaj što više fizičkih aktivnosti, što više napolju, što više šetnje. Lekovi pomažu jedan deo, onaj drug,i teži, moraš sam. Sami lekovi imaju kontraindikacije, a Rivotril je jako zajeban.

Ne volim okupljanja i mnogo ljudi na jednom mestu. Ne osećam se konfuzno. Bude mi dosadno, prispava mi se i ne trudim se da održavam razgovor. Ukoliko je neko baš glasan i samoprozvani animator, diskretno se povučem.

Back