КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ 14.2.2008.

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ 14.2.2008.


У име име Српске радикалне странке и у своје лично име тражимо од Бориса Тадића и Војислава Коштунице да организујемо један велики митинг, да држава позове грађане Србије на митинг протеста против проглашења независности Косова и Метохије. Ми, као најјача опозициона странка, желимо да помогнемо у организацији тог митинга. Желимо да позовемо грађане Србије свих политичких опција, свих вера и националности, свих година, узраста, да искажу јавно свој став поводом проглашења назависности Косова и Метохије. Не да се оглашавамо у новинама, не на билбордима, не телевизијским спотовима, једноставно да ми проверимо народну енергију да видимо колико грађана Србије жели да учествује на скупу којим бисмо показали да се никад нећемо помирити са независношћу Косова и Метохије. Ако је недеља дан у коме ће до тога доћи идуће недеље тај митинг мора да буде одржан. Српска радикална странка жели да и Европа и свет виде шта чине независношћу Косова и Метохије и какав бунт и отпор изазивају међу грађанима Србије којима отимају део територије. То би било све што смо припремили, ако имате неко питање изволите.

http://www.srs.org.yu/index.php?a=79
 

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
А, ја мислим да се они неће усудити да не организују овакав митинг. На време их обавештавам да је то митинг на коме је пожељно да учествују и Тадић, и Коштуница, и Томислав Николић јер то представља Србију и ако то организују и ми се томе придружимо то ће бити апсолутно контролисани митинг, биће препун емоције, емоције су свима нама на врху, само што не избију, али биће потпуно контролисан, али ће да покаже снагу Србије. Ако нису спремни да покажу колико је Србија спремна да се не одриче Косова и Метохије, онда нису ни спремни да врше власт, онда ћемо јако брзо имати изборе на којима ће грађани Србије показати шта о њима мисле. Колико год да су грађани Србије забринути, уплашени, отимање територије неће никоме дозволити.
 

uhip

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.081
Новинар: Први пут овако јавно говорите о Тадићу и Коштуници, да ли сте имали неке контакте?

Томислав Николић: Ја све што радим први пут радим јавно, а можда ће ме они звати поводом ове иницијативе.

Новинар: А где би требало да се одржи тај митинг?

Томислав Николић: Тамо где може да стане милион људи.

Новинар: У Београду или неком другом граду?

Томислав Николић: Где будемо могли милион људи да окупимо на једном месту. Ја очекујем милион људи. Сад ја познајем и топографију, ви то знате, али нека буде да се договоримо око локације. Изволите.


http://www.srs.org.yu/index.php?a=79
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.