Konferencija za medije ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije: Odgovaraju na laži Svečlja

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
32.971
...

Konferencija za medije ministra odbrane i načelnika Generalštaba Vojske Srbije: Odgovaraju na laži Svečlja​

https://www.telegraf.rs/amp/vesti/p...dbrane-i-nacelnika-generalstaba-vojske-srbije

Ako im je ovo "odgovor na laži"...
Bolje da se nisu ni pojavljivali...

Bolj da su rekli - "Jeb'te se Šipci zabole nas za vas i vase snimke i dokaze..." :tiganj:

Ladno su dok ih Šipci zatrpavaju video snimcima oni izašli sa FOTKAMA...:roll::rtfm::roll:

Kao Vucic kad pokazuje na fotkama skladišta riže, šećera, brašna... :rtfm:

Znaci ono...Šipci hologramom ispisuju po nebu...
A potomci Nikole Tesle dokazuju nesto...polaroid fotkama iz 60 i neke ostampanim na stampacu iz 95-te...

I to sta pokazuju?
Neke leve nebitne gluposti...
Garant im je Pink satanista Žeks pisao scenario za konferenciju...da bude kao njegov distrakt na Baku Praseta...

...

Bolje bi Ljuban objasnio. :per:

Ma Ljuban bi zakucao...cak je njegova izjava nekidan jedina bila na dobrom tragu kad je rekao "Neko je pucao na obe strane..."
Dakle diskretno je rekao što i ja - da je u pitanju false flag...

Nego garant se prehladio...
Bila jaka klima kod Jovane Jeremic u Jutarnjem...a on se preznojio kad je prekrstila noge u maniru Niskih Strasti, pravo njemu na oči...
I je.biga...em ga ušinulo em prehlada...

I sad mora Pink satanista Žeks na koksu da piše scenarija...tj njegove cuvene nebuloze...

Znaci...
Krizni menadzment i marketing/propaganda su nam gori nego Rusima...koje to realno i ne zanima, prosto im se j.ebe za to... Imaju rakete i rokaju...zabole ih za propagandu...

...

Naša država je potpuno nevina u ovoj stvari, zato se ponašaju zbunjeno.

Tu si u pravu...tako su nas namestili CIA i Mi6

- Mi smo u ulozi ZBUNJENOG
- A Kurti u ulozi LUDOG

Radnju vec znas...Lud zbunjenog...:guza:

Nazalost do toga su nas doveli nasi vajni SNStratezi i pregovaraci...

...

Bolje bi Ljuban objasnio. :per:
škrgutanje.jpg

Tu si u pravu...tako su nas namestili CIA i Mi6

- Mi smo u ulozi ZBUNJENOG
- A Kurti u ulozi LUDOG

Radnju vec znas...Lud zbunjenog...:guza:

Nazalost do toga su nas doveli nasi vajni SNStratezi i pregovaraci...

...

Nije Kurti ni lud ni hrabar. On je jednostavno podržan od svih, pre svega od bivših republika Jugoslavije.

Možda znaš iz ličnog iskustva, a možda i ne, ali ja ti tvrdim:: podrška je najvažnija !

Mi smo nažalost omraženi, i to ti je to.

Ono što je pokazao je dovoljno svakom ko je iole pametan.
Pucnjavu ne može da poništi, ali može da pokaže dokaze o hladnokrvnoj likvidaciji zarobljenih Srba.
Srbi imaju legitimno pravo da se pobune protiv okupacije i otimanja teritorije i da pucaju na okupatore.

A da li je to pametno baš u ovom momentu - to je već drugo pitanje.

Back