Konfederacija Srbije, Kosova i Albanije

Pitanje Kosova se moze lako rijesit ako se zato ima volje i pameti. Ja sam za konfederativno uredjenje Srbije, Kosova i Albanije. Takvo uredjenje treba postojat i ako se te tri zemlje prime u EU. Ovo nije stvaranje nove Jugoslavije nego realnost stanja na terenu.
Imas li Spasoje i ime za tu federaciju...evo prijedloga ako nemas: Balkansko slatko cose, Federacija Tufahije i Gibanice, Drzavna zajednica Sverc Komerc, Konfederacija UzaS i ALKos...

Pitanje Kosova se moze lako rijesit ako se zato ima volje i pameti. Ja sam za konfederativno uredjenje Srbije, Kosova i Albanije. Takvo uredjenje treba postojat i ako se te tri zemlje prime u EU. Ovo nije stvaranje nove Jugoslavije nego realnost stanja na terenu.

Твоје решење има гомилу мана,
али честитам да се још неко осим мене усудио да да било какав предлог. :bravo:

Твоје решење има гомилу мана,
али честитам да се још неко осим мене усудио да да било какав предлог. :bravo:
To bi bio neki albansko-srBski svet, mozda jos nekako da se uvuku CG i Sj.Macedonija pa da bude neki Evropa sad albansko-srBski prst u oko Bugarima i Grcima svet

Аскари, Косово је Србија. Може само конфедерације Србије (са својом АП КиМ) и Албаније.

Као мали сам размишљо, ако се толико бијемо око Косова, зашто се само не ујединимо и оно ће бити заједничко?

Али Срби и Албанци су превише етнички, културно и језички различити да би се ујединили у једну државу. И врло је нереално гурати такву причу из више разлога.

Уједињење Србије, ЦГ и РС је тренутно најреалнија опција али и за то се још много мора чекат, стрпјет и размишљаг

Након две Југославије и оне творевине Србија и Црна Гора, само луд човек би пожелео било какво заједничко државно уређење са околним народима. Сарадња увек, размена добара и услуга, све што је цивилизацијски нормално треба подржати, али било какав облик неке државне или парадржавне творевине је сулуд. Ако се неко одлучи у том смеру, а овде већ имамо поремећених мозгова који би подржали, онда заиста заслужујемо сав пакао који нас чека. А увек нас сачека.

Cijenis da bi najbolji naziv bio Inferno?

Србија и Албанија могу у конфедерацију,
свака има своје и свака би се трудила из свог центра моћи
Београда или Тиране,
да ствар функционише.

Када у идеју углавиш ЦГ,
схватиш да би београдски Црногорци и црногорски Албанци
хтели нешто више,
неку доминацију ...

Црну Гору треба заобилазити следећих 200 година.

Cijenis da bi najbolji naziv bio Inferno?
To čuvaj za tvoju Bejiha.
AAC712B1-97C1-4E64-AFA9-9CEE42E0E558.jpeg

2C3B9467-E4C7-44DA-9F0F-AA3D33E8FEBF.jpeg

Back