kondomi za dzaba

Znam da se kod nas redovno dijele igle, šprice, maramice za dezinfekciju, posudica za pripremanje droge, kesica limuntosa i u tom paketiću bude i kondom. Mislim da se u svim većim gradovim poput Bg, Zg, Sa-mjesečno podijeli između 20 i 30 k tih paketića, po gradu.
Pa dele pred istek roka pa dodje do pucanja 😆
Misle o natalitetu ipak 😆
 
Pa dele pred istek roka pa dodje do pucanja 😆
Misle o natalitetu ipak 😆
Nama su redovno dijelili na fakultetu, ulete u čitaonicu gdje nas je 100. Od nas 100 bar ih (nas) 80 nije znalo koristiti. Ja jednom donijela kući, rekla mami evo ovo nam dijelili i red bull pa ja donijela vama ako vam treba, mršnula me i rekla: e da smo to imali kad smo tebe...:zcepanje:
 
Pa kod nas su to obicno nevladine org radile. Prvo je bilo preko be deve dva, pa one fore, dosta je vezbanja, idi ugrad, pa je bilo tih seks edukacija, pa kultura i td, i tu se dosta para obrtalo i stavljalo u dzep. Fazon.. Napisi projekat i uzmi pare. Ovaj tamo sto finansira miran, jer se oprao od poreza, ovaj ovde jos mirniji jer je ves legao njemu u dzep i tako... A ljudi se i dalje kecaju na isti nacin. Neki snkondomom, neki bez.
 
A ne bih se ni iznenadio da je sl slucaj u francuskoj. Samo preko vladine organizacije. Tj nacin da se uzmu pare preko aktivizma i administracijskih rupa... A to da sasipas ljidenkondomima na ulici, realno.. Koliko je ucinkovito?
 

Back
Top