kondom

na chasu higijene smo uchili o kondomu...sve ono kako se koristi..tralala....ali vetjina nas je imala pitanje na koje profesorka nije znala da odgovori...
.....krene to sve..tralala...stavish kondom..uradish shta treba..i... svrshish u nju..posle ...primetish kondom bio izbushen,ili puko je josh u pakovanju..tralala...i shta tjesh sad...zenish se ili shta vetj...to je sad ne bitno
...ali mene zanima to kako da proverish pre ulaska
...drugarica je spomenula na chasu da ga naduvash...a profesorka je na to odg..."navuci ga posle toga ako mozhash"..onda smo se mi slatko ismejal...ali ostali bez odg.

ako ne verujes DUREX-u a ti carapu vunenu i nema glava da te boli!
originalno pakovanje tri u 1 (DUREX) I NE BRINI koliko sam samo dece iscedio u njih....eeee

Ali nemaju nikakvu kontrolu. Seks, sinoc bilo, sta to bese? Ljubav? Emocije? Kazite mi molim vas. Bez veze. Zbog toga sam protiv droga iako one nisu nista strasno, necete umreti, nece vam otpasti trepavice.

nemojte deco da se drogirate...al ako ve' menjate partnere...onda morate da brinete o sopstvenoj zaštiti...bez da se oslanjate samo na zaštitu momka...... misim...eto..bolji sam od učiteljice... ( :

na chasu higijene smo uchili o kondomu...sve ono kako se koristi..tralala....ali vetjina nas je imala pitanje na koje profesorka nije znala da odgovori...
.....krene to sve..tralala...stavish kondom..uradish shta treba..i... svrshish u nju..posle ...primetish kondom bio izbushen,ili puko je josh u pakovanju..tralala...i shta tjesh sad...zenish se ili shta vetj...to je sad ne bitno
...ali mene zanima to kako da proverish pre ulaska
...drugarica je spomenula na chasu da ga naduvash...a profesorka je na to odg..."navuci ga posle toga ako mozhash"..onda smo se mi slatko ismejal...ali ostali bez odg.

Hahaha!!! :rotf:

Pa ako se bojis da ce kondom da pukne, onda nemoj ni izlaziti iz kuce, jedino ces tako biti bezbedna....

Jel vam profesorka demonstrilala STAVLJANJE :lol:

Nema veze gde ga kupujes.
Sada ga ima i na trafikama i u supermarketima i u liliju ....svuda.
Apoteka nije nikakva garancija. I tamo se cuva u nekom ormaru, nista posebno.

Nema nacina da se uveris da je neostecen. Osim onoga sto su ti vec savetovali.
A to je: Da kupujes samo proverene marke, da proveris da pakovanje nije osteceno i da mu nije prosao rok trajanja, da se folija pazljivo otvori, da se he cepa zubima ili noktima i to je to
Nekih daljih briga ne treba imati.

A jel znate onu urbanu legendu o trafikantkinji kojoj je bilo dosadno u zivotu pa je resila da se poigra sudbinama ;) I busila kondome! :lol:

To je samo legenda i moglo je da prodje u vreme kad sam ja imao 20-ak godina i kad su prodavali KohiNor ceske kondome i neke iz Indonezije onako u rinfuzi pa na komad, posebno u vreme sankcija i onih ratova.

Sada, sa durexima, trojanima i ostalim poznatim markama, za to ne postoji sansa

Back