- Poruka
- 60.291
Da ili ne? A moze i opshirnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj i na temu da odgovorim.Da ili ne? A moze i opshirnije

Mazili se mama i tata u spavaćoj sobi i tata, prije nego će ući u mamu, ode do ladice gdje drži kondome. U tom trenutku, baš kada je stavljao kondom, uleti im sin u sobu. Mama se pokrila po glavi, a tata stao, kondom narolan na pola i ne zna kud će.
Pita ga sin: “Tata! Što to radiš?”
Veli tata: “Ništa sine. Lovim miša.”
“I onda,” veli mali “hoćeš ga pojebat kad ga vidiš?”
Mazili se mama i tata u spavaćoj sobi i tata, prije nego će ući u mamu, ode do ladice gdje drži kondome. U tom trenutku, baš kada je stavljao kondom, uleti im sin u sobu. Mama se pokrila po glavi, a tata stao, kondom narolan na pola i ne zna kud će.
Pita ga sin: “Tata! Što to radiš?”
Veli tata: “Ništa sine. Lovim miša.”
“I onda,” veli mali “hoćeš ga pojebat kad ga vidiš?”

Da ili ne? A moze i opshirnije
istoNemam osećaj uopšte. Znači kada ga stavim mogu i tarabu da ebem, isto mi dođe.
Ne znam ja da li je to u glavi, ali meni ne paše. Ono, kad moram nosim ga.
I tako. Ali decu i ostale neželjene efekte volim manje od kondoma

kako mislis unistio seks!?
udavi ti kiitu taj kondom!? pa cuj bolje skoro pa udaviti nego da ti otpadne skroz
ove teme mi idu na ziFce

Па некоме смета кондом током секса и није тај осећај!
Мене на пример јако живцира када носим кондом,али нисам још увек планирао децу...![]()

u srbiji svaki drugi kondom svakako puca
Пуцао не пуцао,смета!
Али ако нећеш дете,онда носи,******!
Ненадјјебив је осећај без кондома...
И још ако купиш неки дебели кондом ко најлон,ко да га трљаш о тарабу,ако купиш тањи,хоће да пукне...
kupi odredjen broj pa te nece tolko daviti

Не капираш,ниси мушко!
Када носиш кондом као да ти је у некој кеси,најлону,јјебем ли га(макар је мени тако)...!
Као кад би се ти увукла у огроман џак па шетала...(баналан пример)!