- Poruka
- 27.122
Zene jel vas nekada prekinula zvonjava mobilnog telefona dok ste se tucale sa nekim chovekom varajuci partnera sa kojim ste u vezi ?A?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene jel vas nekada prekinula zvonjava mobilnog telefona dok ste se tucale sa nekim chovekom varajuci partnera sa kojim ste u vezi ?A?![]()
kad to radim,ne javljam se na tel ko god zove..........![]()
za tebe se pricha da si muskarac sa nikom zemske![]()
sad dok se smejes pivski spojleri se talasaju..i mrviss sendvich za tastaturom
![]()
jao kako si me provalio.......eto citas me kao knjigu........ja jesam,plavusa,ali mi pomalo i radi mozak...........![]()
jesi varala decka ..tucala se pijana sa nekim kretenom ,vristala dok ti je nabijao karu a mobilni zvoni..decko se zabrinuo i sluti ..nesto![]()
svasta.........sto nam sad prepricavas svoje fantazije........![]()
Zene jel vas nekada prekinula zvonjava mobilnog telefona dok ste se tucale sa nekim chovekom varajuci partnera sa kojim ste u vezi ?A?![]()
Jel to ima partnera s kojim neko nije u vezi?
-----
Meni se recimo zadesavao prst u pitzici, dok je zove muz, a kelnerica hoce da naplati...![]()