Kondicioni Trening

Zbog povrede nisam igrao godinu dana. Sada imam 115 kila,190 cm. Zelim da se do sredine oktobra vratim na recimo 90-95 kila i da se vratim u odlicnu kondiciju. Da li neko ima stvarno dobar program?

Program se zove upornost, rad i strpljenje. Ali cilj ti nije realistican. To sto hoces je nemoguce. Zao mi je jer to nisi hteo da cujes, ali kazem ti da je nemoguce. Ako budes modifikovao ishranu i trcao 30, 40 min svaki dan (osrednjim tempom) mozes ocekivati da gubis oko 2 do 3 kile mesecno u startu a posle malo sporije. Plus jos ne mozes u pocetku krenuti tako ostro vec moras postepeno povecavati da bi izbegao probleme i povrede. Naravno, ne treba samo da trcis; ne treba zaboraviti ni vezbe snage. Nemoj se obeshrabriti. To sto ti hoces je dakle realno za jednogodisnji, ili pre dvogodisnji plan.
 
Ma igrao sam 12 godina. Drvomarket, malo u zvezdi,pa mladost iz zemuna,pa kasta pa girasole... Bio sam i na sirem spisku reprezentacije do pre 3-4 godine. Ali onda krenule povrede i fax... I sada imam dva i po meseca da se vratim u kondiciju kako bih konkurisao za tim i mozda pokusao nesto vise...
 

Back
Top