Kondicioni Trening

Mickey Fine

Aktivan član
Poruka
1.835
Zbog povrede nisam igrao godinu dana. Sada imam 115 kila,190 cm. Zelim da se do sredine oktobra vratim na recimo 90-95 kila i da se vratim u odlicnu kondiciju. Da li neko ima stvarno dobar program?

Program se zove upornost, rad i strpljenje. Ali cilj ti nije realistican. To sto hoces je nemoguce. Zao mi je jer to nisi hteo da cujes, ali kazem ti da je nemoguce. Ako budes modifikovao ishranu i trcao 30, 40 min svaki dan (osrednjim tempom) mozes ocekivati da gubis oko 2 do 3 kile mesecno u startu a posle malo sporije. Plus jos ne mozes u pocetku krenuti tako ostro vec moras postepeno povecavati da bi izbegao probleme i povrede. Naravno, ne treba samo da trcis; ne treba zaboraviti ni vezbe snage. Nemoj se obeshrabriti. To sto ti hoces je dakle realno za jednogodisnji, ili pre dvogodisnji plan.
 

Vuchko77

Zainteresovan član
Poruka
188
Ma igrao sam 12 godina. Drvomarket, malo u zvezdi,pa mladost iz zemuna,pa kasta pa girasole... Bio sam i na sirem spisku reprezentacije do pre 3-4 godine. Ali onda krenule povrede i fax... I sada imam dva i po meseca da se vratim u kondiciju kako bih konkurisao za tim i mozda pokusao nesto vise...
 

Top