Koncerti i muzički događaji

Znači ja nemam pojma šta se ovo dešava, ali ovo je neverovatno, G-O-M-I-L-A koncerata!!!

Ono što sam ja uspeo da pohvatam (metal/rock):


5.11.2006. Beograd, SKC - TANKARD

18.11.2006. Beograd, SKC - ULI JON ROTH (ex gitarista SCORPIONS-a!)

26.11.2006. Beograd, SKC - TO/DIE/FOR

28.11.2006. Bečej, Klub Floyd - TO/DIE/FOR

29.11.2006. Beograd, SKC - EXODUS + BIOMECHANICAL

15.12.2006. Beograd, SKC - VADER

17.12.2006. Beograd, SKC - KATATONIA

22.1.2007. Beograd, SKC - EVERGREY

05.2.2007. Beograd, SKC - THERION + GRAVE DIGGER

17.2.2006. Beograd, SKC - HAMMERFALL

7.3.2007. Beograd, SKC - CANNIBAL CORPSE

14.4.2007. Beograd, SKC - KAMELOT + LEAVES' EYES

24.4.2007. Beograd, SKC - SAXON + MASTERPLAN

19.5.2007. Beograd, SKC - LABYRINTH

22.7.2007. Beograd, SKC - BLIND GUARDIAN


Ima tu još dosta predgrupa, ali o tome se informišite na sajtovima organizatora, mrzelo me i njih da popisujem...
Ako mi nije nešto promaklo, sve ove koncerte organizuju ili Legacy ili Terra Nostra, tako da sve bitne informacije možete naći na njihovim sajtovima.
http://www.legacy-promotion.net/
http://www.terranostra-promotions.com/
Radi što potpunijih informacija, posećujte i forum sekcije na sajtovima, tamo možete pitati lično organizatore oko stvari koje vas interesuju.


Pored ovih:


19. i 20.11.2006. Beograd, Sava centar - LEB I SOL

16.11.2006. Beograd, Dom sindikata - AL DI MEOLA

12.11.2006. Beograd, Sava centar - ALPHAVILLE


http://www.biletservis.co.yu


Kad se samo setim šta je sve već bilo ove godine.... (Deep Purple, Whitesnake, W.A.S.P., Blind Guardian, Astral Doors, King Diamond, Joe Satriani, Toto, Apocalyptica, Morbid Angel, Sisters Of Mercy, Sinister, Nokturnal Mortum, Duran Duran... garant sam zaboravio nešto...)

Loodnica!!!
 
IvAnA:):
shta znam...recimo da chitam novine, gledam tv, ili se jednostavno proshetam gradom pa vidim plakate....


Pa uglavnom i ja tako saznam ali obicno nesto dobro izbunarim danas za danas tako da se iznerviram jer uglavnom ne mogu da idem............................ :| Divim ti se................. Od sad samo tebe ima da smaram za svirke.......................... :) :D :lol:
 
winnie pooh:
Ok onda da odmah krenem........... :) Jel ima skoro neka svirka????????????? :razz:


ima vecheras...ako te interesuje...
ja idem... :mrgreen:
I
I
V
netvs6cg4qg5.jpg
 
Kool & The Gang

Do sada su Kool & The Gang prodali preko 100 miliona kopija albuma, a njihovi hitovi kao što su "Celebration", "Cherish", "Jungle Boogie", "Summer Madness", "Open Sesame", "Get Down on it", "Joanna" i mnogi drugi bili su često prvi na svim top listama.


Nagrađivani su više puta na svetski najpriznatijim takmičenjima (Grammy Awards, American Music Awards; Top Ten R&B hits, nine Top Ten hits, nagrade za Zlatne i Platinaste albume...). Pesma "Jungle Boogie" našla se na multi-platinastom izdanju sountracka "Pulp Fiction", gde je ujedno i jedna od najslušanijih numera iz ovog filma.

Grupa je sarađivala sa velikanima hip-hopa kao što su Mase, Puff Daddy, Will Smith i mnogim drugim. Sami kažu da je ključ njihove dugovečnosti zapravo njihova muzika i veoma se raduju što će da posete Beograd.

Stalni članovi grupe su: Robert "Kool" Bell - bas, Ronald Bell - saksofon i vokal, George Brown -bubnjevi, Dennis Thomas - saksofon i vokal, kao i mnoštvo najboljih muzičara sveta koji čine njihov prateći bend.

Grupa donosi u Beograd svoju produkciju što je garant za sjajan zvuk, svetlo, sliku, scenu i sve što će koncert učiniti zaista velikim događajem.
 
IvAnA:):
ima vecheras...ako te interesuje...
ja idem... :mrgreen:
I
I
V
netvs6cg4qg5.jpg


Jbg interesovalo bi me bilo sta posto sam zagorela(vec duze od dva meseca nisam bila ni na jednoj!), ali nisam stigla juce sam ceo dan blejala u gradu sa drugaricom-kao povodom rodjendana.................... U svakom slucaju hvala................. :-) A jel ima organizovana akcija sledeceg vikenda??????????????????? :wink:
 
winnie pooh:
Jbg interesovalo bi me bilo sta posto sam zagorela(vec duze od dva meseca nisam bila ni na jednoj!), ali nisam stigla juce sam ceo dan blejala u gradu sa drugaricom-kao povodom rodjendana.................... U svakom slucaju hvala................. :-) A jel ima organizovana akcija sledeceg vikenda??????????????????? :wink:


postovacu ovde ako bude neshto ...;)
 
Nitroglicerin:
Imam ja oko 300 koncerata .. daj mi par dana da napravim spisak pa cu ti poslati .. kazi mi sta ti treba ako ti nesto treba sto trazis pa cu ti da pogledam to pre sredjivanbja kataoga ....

Pozzz ...

mene zanima sve i svasta.ja imam oko stotinak koncerata i tu ima svega i svacega.posalji mi ovih dana katalog, a i ja cu tebi kada ga sredim. cao
 

Back
Top