Koncerti i muzički događaji

wild_child:
vericas:
6.4. je tribute nirvana i rhcp
14.4. tribute sez pistols,ramones,the clash
ima i tribute elvis presley,iron maiden,metalica,ac dc ali nisam stigla da vidim kad

Jel to na Gradilistu?
Jeste, takodje bice isti dan kad i Elvis tribut to The Beatles i Rolong Stonsi (zaboravio sam kako se pise :lol:) i to je valjda 21-vog a sedam dana kasnije Metal tributi.

"tribut?" :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: suck's...sta ce meni neki tamo band koji imitira(hyps prepevava moj omiljeni-?blah and poor!!!!)no jer bio neko na ortodoxima(nisam mogla da diskutujem o njima jer mi je strogi cika tri tackice zatvorio temicu a ja glupa nisam umela da nadjem temu?)

. . .:
wild_child:
vericas:
ima i tribute elvis presley,iron maiden,metalica,ac dc ali nisam stigla da vidim kad

Jel to na Gradilistu?
Jeste, takodje bice isti dan kad i Elvis tribut to The Beatles i Rolong Stonsi (zaboravio sam kako se pise :lol:) i to je valjda 21-vog a sedam dana kasnije Metal tributi.

JEEE BITLSIII........21.....jel to vikend?

wild_child:
. . .:
wild_child:
vericas:

Jel to na Gradilistu?

JEEE BITLSIII........21.....jel to vikend?
Cetvrtak, svi tributi su cetvrtkom

Back