wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Eeee
Cujem da za vikend u Ns-u ima Ramones tribute.Zna li neko gde i koliko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za par nedelja, mislim dve, imas tribut to Ramones, Sex Pistols i Clash na gradilistu a isti bend svira Ramones-e.wild_child:Eeee![]()
wild_child:Eeee![]()
Gde je to mestassce?Luthien:wild_child:Eeee![]()
to je valjda danas u Hollywoodu

vangelistexas:A koncerti u Madjarskoj? Dolaze: Avril Lavigne, Duran Duran, Dream Theater, Velvet Revolver, Slayer, Brainstorm, Queen with Paul Rodgers, Joe Cocker, Rod Stewart, Nightwish...i mnogi drugi...ako vas interesuju detalji cimnite ovu poruku![]()
( iako je vec pomenuto )Ssteta , to "kod Sajma" mi je bass blizu ...wild_child:Ne ne u subotu u Holivudu je tribute to Ramones,mislim da je besplatno cak...ali to je to sto znam.
Inace Holivud je kod Sajma....![]()
Ne znam kako da ti objasnim![]()
Ja sam bio 2002 bese :?winnetou:drugog je i darko rundek!! idem na koncert![]()
![]()
![]()
aaaaaah...vericas:14.4. tribute sex pistols,ramones,the clash
vericas:6.4. je tribute nirvana i rhcp
14.4. tribute sez pistols,ramones,the clash
ima i tribute elvis presley,iron maiden,metalica,ac dc ali nisam stigla da vidim kad
introitus:Ja sam bio 2002 bese :?winnetou:drugog je i darko rundek!! idem na koncert![]()
![]()
![]()
Sad je karta 1000din! Nisam spreman toliko da odvojim da ga cujem po drugi put uzivo...
Jeste, takodje bice isti dan kad i Elvis tribut to The Beatles i Rolong Stonsi (zaboravio sam kako se pisewild_child:vericas:6.4. je tribute nirvana i rhcp
ima i tribute elvis presley,iron maiden,metalica,ac dc ali nisam stigla da vidim kad
Jel to na Gradilistu?
) i to je valjda 21-vog a sedam dana kasnije Metal tributi.. . .:Jeste, takodje bice isti dan kad i Elvis tribut to The Beatles i Rolong Stonsi (zaboravio sam kako se pisewild_child:vericas:6.4. je tribute nirvana i rhcp
Jel to na Gradilistu?) i to je valjda 21-vog a sedam dana kasnije Metal tributi.
Cetvrtak, svi tributi su cetvrtkomwild_child:. . .:Jeste, takodje bice isti dan kad i Elvis tribut to The Beatles i Rolong Stonsi (zaboravio sam kako se pisewild_child:vericas:6.4. je tribute nirvana i rhcp
Jel to na Gradilistu?) i to je valjda 21-vog a sedam dana kasnije Metal tributi.
JEEE BITLSIII........21.....jel to vikend?