Koncerti i muzički događaji

Aj razumem, deca ko deca, totalno zaludjena, ali nisu mi jasni roditelji koji su davali po 100 evra za "VIP" karte, koje su mesec dana pre koncerta bile rasprodate :eek: Zar nisu imali pametniji nacin da potrose te pare??? Uff, I'm so pissed off right now...
Elem, da ovo ne bude cista spam poruka... Cini mi se da sam bas sinoc na TVu cula da Kiss pravi neku veliku turneju, pa ko zna, mozda ti se zelja i ostvari ;)

Pa pravio je turneju i prošle godine, pa otkazao koncert u Bg-u u zadnji čas
najteži trenutak u mom životu, kada sam morala da vratim karte
a što se tiče Rbd-a, pogledaj malo današnju decu, 90% njih ima bolji mobilni nego mi, npr. Razmaženi su do zla boga, imam gotovo milion primera za to u svojoj okolini...

Jaoj,verujem ti to,za vracanje karte...:(

To je najgore,kad imas tu nadu,i budes sav srecan,i onda se otkaze...:neutral::roll:

Jel zna neko koliko je karta za generaciju 5 ,u SKC-u...?:)

eto :D ali neznam da li je tacno XD
Rok sastav Generacija 5 posle dužeg vremena održaće koncert u Beogradu 28. novembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra. Vlasnici hitova “Dolazim za pet minuta” i “Ti samo budi dovoljno daleko”, sviraće u prestoničkom klubu kako bi fanovima predstavili novi album, na kome peva bivši vokal grupe Smak - Dejan Najdanović. Jedan od najpopularnijih rok bendova bivše jugoslovenske scene održao se na samom vrhu popularnosti već punih trideset godina.

Ove iz G5 treba tući, tako fenomenalan bend a kao da su neki UG najgori, održe koncert jednom u 100 godina, nigde ih nema, nemaju ni oficijelni sajt, ništa živo. Ja sam čuo da je karta za koncert u SKCu 800 dinara...

btw
Ovo ću da objavim samo da se nasmejemo, dolazi Rasmus u februaru, dan posle Kreatora i ekipe. :lol:

Ove iz G5 treba tući, tako fenomenalan bend a kao da su neki UG najgori, održe koncert jednom u 100 godina, nigde ih nema, nemaju ni oficijelni sajt, ništa živo. Ja sam čuo da je karta za koncert u SKCu 800 dinara...
ja sam se iznenadio kad sam cuo cenu karte, meni deluje mnogo... Ne idem u svakom slucaju :(

btw
Ovo ću da objavim samo da se nasmejemo, dolazi Rasmus u februaru, dan posle Kreatora i ekipe. :lol:
:D :D srecom Kreator i Rasmus nemaju istu ciljnu grupu ("biracko telo" :D :D)...tako da koncerti nisu konkurencija jedan drugome... :)

btw

ahahahhahahah :lol: mada Rasmus treba da dođe 14. februara da bi bilo dovoljno patetično xD

Ma jedina dilema između Kreatora i Rasmusa je to kome će Keep of Kalessin da uleti kao predgrupa! :lol: :lol: :lol:

btw S obzirom koliko deru ovi što prave koncerte po Sava centru i ostalim fancy prostorima, G5 uopšte ne dere...
:lol::lol:
btw zar kalessin već ne dolazi sa morbidima? :lol:

Ne verujem da ce biti 14.februara....taj datum je predvidjen za Enija Morikonea
pa predviđen je za mnoge, verujem...

nek uleti tim Rasmusima :lol: :lol:
bolje sto manje predgrupa na Kreatoru, manje cu da čekam...

mada eluveitie vredi slušati kao njihovu predgrupu :p iako nemaju baš neke veze jedni sa drugima

Ovde kad su bili letos, nisu mogli ljudi da im iznesu binu na trgu, kao Bajagi i Ribljoj Čorbi, nego su pevali na koarkaškom terenu .roll:
Sibil, pa idi, ja da sam na tvom mestu, ne bih se premišljala ni na momenat :)

Back