MadonnaGirl
Elita
- Poruka
- 23.835
Delimo mišljenje, samo što se kod mene odnosi na Kiss 
Suština je ista
Suština je ista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zar nisu imali pametniji nacin da potrose te pare??? Uff, I'm so pissed off right now...

Jaoj,verujem ti to,za vracanje karte...
To je najgore,kad imas tu nadu,i budes sav srecan,i onda se otkaze...
Jel zna neko koliko je karta za generaciju 5 ,u SKC-u...?![]()
Rok sastav Generacija 5 posle dužeg vremena održaće koncert u Beogradu 28. novembra u velikoj dvorani Studentskog kulturnog centra. Vlasnici hitova “Dolazim za pet minuta” i “Ti samo budi dovoljno daleko”, sviraće u prestoničkom klubu kako bi fanovima predstavili novi album, na kome peva bivši vokal grupe Smak - Dejan Najdanović. Jedan od najpopularnijih rok bendova bivše jugoslovenske scene održao se na samom vrhu popularnosti već punih trideset godina.

ja sam se iznenadio kad sam cuo cenu karte, meni deluje mnogo... Ne idem u svakom slucajuOve iz G5 treba tući, tako fenomenalan bend a kao da su neki UG najgori, održe koncert jednom u 100 godina, nigde ih nema, nemaju ni oficijelni sajt, ništa živo. Ja sam čuo da je karta za koncert u SKCu 800 dinara...

btw
Ovo ću da objavim samo da se nasmejemo, dolazi Rasmus u februaru, dan posle Kreatora i ekipe.![]()

Mada,za EKV tribute je bila karta 600
,a ovi su 800..AKo poredimo tako,onda je ok...
debil.
Ove iz G5 treba tući, tako fenomenalan bend a kao da su neki UG najgori, održe koncert jednom u 100 godina, nigde ih nema, nemaju ni oficijelni sajt, ništa živo. Ja sam čuo da je karta za koncert u SKCu 800 dinara...
btw
Ovo ću da objavim samo da se nasmejemo, dolazi Rasmus u februaru, dan posle Kreatora i ekipe.![]()
mada Rasmus treba da dođe 14. februara da bi bilo dovoljno patetično xD

ahahahhahahahmada Rasmus treba da dođe 14. februara da bi bilo dovoljno patetično xD
nek uleti tim RasmusimaMa jedina dilema između Kreatora i Rasmusa je to kome će Keep of Kalessin da uleti kao predgrupa!![]()
![]()
![]()

Ma jedina dilema između Kreatora i Rasmusa je to kome će Keep of Kalessin da uleti kao predgrupa!![]()
![]()
btw S obzirom koliko deru ovi što prave koncerte po Sava centru i ostalim fancy prostorima, G5 uopšte ne dere...

pa predviđen je za mnoge, verujem...Ne verujem da ce biti 14.februara....taj datum je predvidjen za Enija Morikonea
nek uleti tim Rasmusima![]()
bolje sto manje predgrupa na Kreatoru, manje cu da čekam...
iako nemaju baš neke veze jedni sa drugima
Ove iz G5 treba tući, tako fenomenalan bend a kao da su neki UG najgori, održe koncert jednom u 100 godina, nigde ih nema, nemaju ni oficijelni sajt, ništa živo. Ja sam čuo da je karta za koncert u SKCu 800 dinara...

Ja ne mogu jednom u zivotu da vidim Bowieja uzivo a ovi skakavci malo malo pa pune hale u Beogradu...![]()
indeed .
i ja cekam Bowiea....