Koncert Dina Merlina-Beograd

Na stranu njegov politicki i nacionalni stav, njegova muzika je vecinom shund, covek je apsolutni zagadjivach balkanske muzicke scene. Ima par stvari koje valjaju, ostalo je sve neki retardirano chobanski popic, svojstven najvecoj rupi na Balkanu zvanoj Sarajevo.
 
Mislim jeste da je tema njegov koncert(navodni),a ne to sta misle forumasi o njemu,ali moram da se slozim sa cinjenicom,da je Merlin tipicni predstavnik shunda na Balkanu.Pogotovo zadnjih par godina,sve je gori i gori

Slažem se sa tobom. U jednom intervjuu Biljani Obradović pre nekoliko godina je rekao da ima planove da dođe u Bg ali da još nije vreme za to zbog svega što se događalo 90-ih.
Ni meni se ne sviđa to što ubacuje zavijanje u svojim pesmama i stvarno je sve lošiji i lošiji. Manjak inspiracije, ili nešto drugo ko će ga znati.
 
pesme nedostajes,ptica bijela,kad covjek voli zenu,da je tuga snijeg,otkrit cu ti tajnu...to su sve novije pesme i sve imaju jako dobru poruku,lepe pesme.O ukusima ne vredi raspravljati ali sto se tice tekstova mnogo su mu dobri,ima nekih koji su mu promasaj ali dobro ne moze uvek da bude cakum pakum:)
 
643109.gif
 

Back
Top