Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
koliko vas slusa balkaniku?sta mislite o sutrasnjem koncertu i tom tipu muzike?da li je trebalo taj koncert zakazati ranije....mozda u letnjem periodu.nastavite......
Volim etno,ali nije nesto puno prihvacem kod nas,ili ne poznat sirem auditorijumu u Srbiji.Balakanika mi se posebno dopada,mada mi se svidja i nesto sto radi Bilja Krstic ili Biber.
Pretpostavljam da je bolje bilo da je koncert zakazan na leto zbog boljih vremenskih uslova...
Iskreno govoreci, nemam nishta protiv Balkanike, ali dokle vishe da nas posecuju samo YU GRUPA, NEVERNE BEBE i slichni bendovi chija muzika prija ushima mojih roditelja.Imaju li i mladji dushu? Sada ce neko reci da smo imali Gitarijadu, tachno, ali i tu smo slushali likove koji obradjuju ove pomenute bendove.
Iskreno govoreci, nemam nishta protiv Balkanike, ali dokle vishe da nas posecuju samo YU GRUPA, NEVERNE BEBE i slichni bendovi chija muzika prija ushima mojih roditelja.Imaju li i mladji dushu? Sada ce neko reci da smo imali Gitarijadu, tachno, ali i tu smo slushali likove koji obradjuju ove pomenute bendove.
Ne nego ce iskljuchivo da gotive samo bendove u kojima je prosek godina preko 58. :-? Kakav crni 50 cent, ko je njega pominjao? Mozda ljudi u Njujorku zele da se zabavljaju uz njegovu muziku, ali ovde se slushaju i domaci, ali mladji bendovi.
Koliko chuh, ljudi je bilo dosta, mada je fora shto se mnoooogo vishe prichalo o koncertu pre odrzavanja nego posle :grin: Da nije onaj lik iz "Rijeke" bio na njemu, pa da nam kaze svoje utiske?