- Poruka
- 185.137
Ustvari jeste mu to jedna od poznatijih. Pazi kad sam i ja davno čuo za nju, a inače uopšte ne pratim njegov opus.
Ja nisam cula,jest da i ne pratim,ali kad su ove ratne pjesme bile aktuelne ova nije bila nikakav hit.🙂Ustvari jeste mu to jedna od poznatijih. Pazi kad sam i ja davno čuo za nju, a inače uopšte ne pratim njegov opus.
Ima tu sad jedna interesantna stvar: Neko je izračunao da novac potrošen za bilborde i reklame na autobuskim stanicama + zakup ogromne hale SPENS-a ne može da se pokrije prodatim ulaznicama čak i da nijedna ostane neprodata. Pošto niko ne voli da bude na gubitku pitanje je ko ovo sponzoriše?Vlast nam i nameće malog knindžu da nam zaokupi pažnju, da ne vidimo propast koja nam se sprema
Ko je izracunao? 🙂Ima tu sad jedna interesantna stvar: Neko je izračunao da novac potrošen za bilborde i reklame na autobuskim stanicama + zakup ogromne hale SPENS-a ne može da se pokrije prodatim ulaznicama čak i da nijedna ostane neprodata. Pošto niko ne voli da bude na gubitku pitanje je ko ovo sponzoriše?![]()
Ima tu sad jedna interesantna stvar: Neko je izračunao da novac potrošen za bilborde i reklame na autobuskim stanicama + zakup ogromne hale SPENS-a ne može da se pokrije prodatim ulaznicama čak i da nijedna ostane neprodata. Pošto niko ne voli da bude na gubitku pitanje je ko ovo sponzoriše?![]()
Bosančerosi? A šta ste vi, moliću lepo?Nije on platio redovne cene reklama i svega. Spens, gras i ostalo drze njegovi bosancerosi. Sve je dobio za dz ili sicu.
Pa šta je sad bilo - svi junaci nikom ponikoše i na Bajin koncert ne odoše?Bilo bi veoma lepo da neko od vas sedmoro koji ste zaokružili da ćete obavezno ići na koncert prenese nama ostalima ovde i utiske sa istog, a zašto ne bi pala i neka autorska slika ili video.
A sto ste vi bolji od nasPa šta je sad bilo - svi junaci nikom ponikoše i na Bajin koncert ne odoše?
Ma dobro, raznih videa na netu imaš koliko hoćeš, nego sam mislio neka autorska slika ili klipić. Nije bitno kako je ispalo, svi znamo da u mračnoj prostoriji dobar snimak može biti samo s profi aparatom ili jako skupim telefonom. Bitna je dobra volja. ''Umjetnički dojam'' što bi rekla Milka Babović se gleda na drugom mestu.